Suolasaippua Tervasuola

7,90€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Carita Cosmetiikka
Varastossa: 4

Suolasaippua Tervasuola

Carita Cosmetiikka on suomalainen pieni yritys, joka valmistaa käsityönä ihania suolasaippuoita. Suolasaippuoissa on aina puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä kuten kookosöljyä, oliiviöljyä ja risiiniöljyä. Tuoksuina käytetään vain aitoja eteerisiä öljyjä.

Suolasaippuat sopivat koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Suolasaippua puhdistaa ja desinfioi koko vartalon samalla hellästi kuorien. Soveltuu myös meikin puhdistukseen kasvoilta.

Sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Lisäsimme tähän suolasaippuaan aitoa suomalaista hautatervaa, joka on valmistettu yksinomaan männynkannoista. Tervaa on pitkään ja perinteisesti käytetty hoitokeinona erityisesti ihonhoidossa erilaisia iho-ongelmia vastaan. Tämä suolasaippua saa luonnollisesti värinsä ja täyteläisen tervaisen tuoksunsa aidosta suomalaisesta hautatervasta.  Paino 120 g.

Suolasaippuoilla on avainlippumerkki!Inci/Ingredients: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Pyroleum Pini (Hautaterva)

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio