Suodatinpussiteline SOLA

38,00€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: HILE
Varastossa: 5

Upeaa suomalaista designia!

SOLA suodatinpaperiteline

Solassa suodatinpussit pysyvät järjestyksessä rypistymättöminä ja ovat helposti käsillä. Telineeseen sopivat yleisimmät suodatinpussikoot ja niitä mahtuu siihen noin sata kappaletta. Sola on valmistettu lähituotantona ja käsin viimeistelty Suomessa kotimaisesta muotoon puristetusta koivuviilusta.

Solan koko 19,2 x 7 x 10,8 (korkeus) cm.

Vapaasti seisova Sola sopii pidettäväksi niin tasolla keittimen vieresä, kaapissa kuin vetolaatikossa.
Design Hilja Nikkanen & Teemu Karhunen 2012.

Puhdistus ja hoito

Pyyhi Sola tarvittaessa kostealla liinalla ja kuivaa heti. Ei konepesua. Puupinnat voidaan uudistaa muutaman vuoden välein puupintojen pintakäsittelyyn tarkoitetuilla öljyillä. Näin Sola säilyy kauniina vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Materiaalit ja valmistus

Sola on tehty Suomessa - lähituotantona.
Solan PEFC sertifioidun kotimaisen koivuviilun valmistaa Koskisen Oy. Tuotteen muotopuristuksen ja muotoonsa leikkaamisen tekee Formesa Ky Salon Halikossa. Solassa on ohut valkoinen polypropyleenikalvo tuotteen puhtaana pitoa helpottamassa. Solan myyntipakkauksen valmistaa Lönnberg Painot Oy Suomessa kotimaisesta kartongista.
Tarkan ja vaativan käsityönä tehtävän viimeistelyn sekä tuotteiden pakkaamisen hoitaa Hile verstaallaan Helsingin Sörnäisissä. Solan valmistusmateriaalit sekä puupintojen käsittelyyn käytetty erikoisoöljy soveltuvat luonnollisesti elintarvikekäyttöön.