Suitsuke Black opium 12 tikkua

1,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: NMMi-06
Varastossa: 3

Suitsuke Black opium. Tyylikäs pakkaus Namaste Mandala Masala -suitsukesarjasta.

Musta Opium on arvoituksellinen tuoksu, joka huokuu mystiikkaa ja vetoavuutta. Se on kiehtova sekoitus syviä, tummia sävyjä makealla vivahteella. Anna tämän suitsukkeen luoda tunnelma, joka on yhtä aikaa lumoava ja kiehtova - täydellinen luomaan dramaattista tunnelmaa.

Tuoksutikkurasiassa on 12 tuoksutikkua. Laita suitsuketikku sille tarkoitettuun telineeseen ja sytytä suitsuketikku. Puhalla suitsuketikku sammuksiin ja se jää kytemään levittäen tuoksuaan savun mukana.

Aromikkaat suitsuketikut yhdistävät perinteet ja tuoksun harmonisesti luoden rauhoittavan tunteen. Nämä suitsuketikut tulevat Intian rikkaasta aromiperinteestä ja ovat käsityönä Intiassa valmistettuja.

Suitsuketikut sopivat kaikille, jotka haluavat luoda rentouttavan ja rauhoittavan ilmapiirin kotiinsa tai työtilaansa. Ne ovat erityisen hyödyllisiä meditointiin, rentoutumiseen ja tunnelmanluontiin.

Nämä suitsukepuikot tarjoavat monia ominaisuuksia. Niiden rikas tuoksu täyttää tilan miellyttävällä aromilla, joka auttaa rentoutumaan ja keskittymään. Ne ovat myös pitkäkestoisia ja palavat hitaasti, joten voit nauttia niiden tuoksusta pitkään. Lisäksi ne on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja käsityönä taaten parhaan mahdollisen laadun.

Voit käyttää näitä suitsukepuikkoja monella tavalla ja eri tilanteissa. Voit sytyttää ne esimerkiksi meditaatiohetkiin luomaan rauhallisen tunnelman. Ne sopivat myös hyvin rentoutumishetkiin kylpyhuoneessa tai makuuhuoneessa. Lisäksi voit käyttää niitä luomaan tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin, kuten juhliin tai romanttisiin illallisiin.

Suitsuketikkuja valmistaa yritys, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja sitoutumisestaan perinteiseen käsityöhön. Heidän tavoitteenaan on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista laatua ja autenttista aromikokemusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että suitsuketikut tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen rikkaasta aromiperinteestä. Niiden laadukas valmistus ja miellyttävä tuoksu tekevät niistä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat luoda rentouttavan ja rauhoittavan ilmapiirin.