Seinäkellot

Näytetään tuotteet 1 - 32 (72 tuotteesta)

Seinäkellot

Vaikka nykypäivänä kelloa useimmiten tuleekin katsottua kännykän näytöltä, on silti kiva, että kotona on myös perinteinen seinäkello tai kaksi. Seinäkello on paljon muutakin kuin vain ajannäyttäjä. Se on nimittäin tärkeä osa sisustusta ja se voi olla jopa muun sisustuksen innoittaja! Hyvän Tuulen Puodista löydät kattavan valikoiman erilaisia seinäkelloja. Valikoimassamme on monenlaisia seinäkelloja, kuten suosittuja maalaisromanttisen tyylin seinäkelloja, sekä myös moderniin sisustukseen sopivia kelloja. Seinäkellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös muutaman ihastuttavan pöytäkellon. Selaa Hyvän Tuulen Puodin kellovalikoimaa ja tilaa suosikkisi.

Puiset seinäkellot
Puiset seinäkellot ovat ihanan perinteisiä. Ne sopivat erityisesti maalaisromanttiseen sisustukseen. Hyvän Tuulen Puodista löytyy useita ihania puisia seinäkelloja esimerkiksi kauniilla kukkakuvioilla. Puulevystä valmistettu seinäkello on maanläheinen ja tunnelmallinen.

Vanhat seinäkellot
Löydät valikoimastamme paljon vintage tyylisiä seinäkelloja. Erityisesti seinäkellot, joissa on käytössä roomalaiset numerot luovat ihanan vanhan ajan tunnelman. Joskus sitä toivoisi, että ajassa voisi mennä taaksepäin aikaan, jolloin elämä ei ollut niin tajuttoman kiireistä. Onneksi vanhan ajan seinäkellolla voi luoda kotiin sellaisen tunnelman, että ulkomaailman kiireet saavat odottaa.

Lasten seinäkellot
Lasten on hyvä oppia lukemaan kelloa. Vaikka nykypäivänä digikellot esimerkiksi kännykässä ja koneen näytöllä ovat yleisiä, on kuitenkin kiva ajatus, että lapsella on oma seinäkello. Hyvän Tuulen Puodista löytyy kivoja eläinteemaisia seinäkelloja, jotka sopivat hyvin myös lastenhuoneen seinälle. Lisäksi valikoimassamme on myös auto-, traktori- ja paloautoteemaisia seinäkelloja. 

Modernit seinäkellot
Moderniin sisustukseen sopii myös seinäkello, kunhan se on teemaan sopiva. Löydät valikoimastamme esimerkiksi perusnumerollisia seinäkelloja, jotka käyvät varmasti moderniin sisustukseen. Lisäksi sisustustarrakellot ovat varma vaihtoehto moderniin kotiin. 

Isot seinäkellot
Iso seinäkello on näyttävä yksityiskohta ja huomion kaappaaja sisustuksessa. Löydät valikoimastamme isot sisustustarrakellot, jotka sopivat erityisen hyvin skandinaaviseen ja moderniin sisustukseen. Nämä kellot ovat yksinkertaisia mutta erittäin elegantteja ja näyttäviä. Sisustustarrakelloja löytyy Puodista mustana ja hopeana. Isoja seinäkelloja löytyy myös useissa muissa tyylilajeissa.

Toivon, että valikoimastamme löytyy kotisi seinälle sopiva seinäkello. Huomioithan, että kellojen mukana ei tule paristoja. Jokaisen kellon tuotetiedoista löydät tiedon siitä, millä paristoilla kello toimii. Jos sinulle herää kysymyksiä Hyvän Tuulen Puodin seinäkelloista, laitathan rohkeasti viestiä.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä

1. Mistä voin ostaa seinäkellon?
Hyvän Tuulen Puodista löydät kattavan valikoiman erilaisia seinäkelloja, kuten maalaisromanttisia, moderniin sisustukseen sopivia, vintage-tyylisiä ja lasten seinäkelloja.

2. Mistä voin ostaa vintage-tyylisiä seinäkelloja?
Hyvän Tuulen Puodista löytyy paljon vintage-tyylisiä seinäkelloja, erityisesti seinäkellot, joissa on käytössä roomalaiset numerot luovat ihanan vanhan ajan tunnelman ja ovat hyvin suosittuja.

3. Onko Hyvän Tuulen Puodin valikoimissa lasten seinäkelloja?
Kyllä, Hyvän Tuulen Puodista löytyy kivoja eläinteemaisia seinäkelloja, jotka sopivat hyvin lastenhuoneen seinälle. Lisäksi valikoimassa on myös auto-, traktori- ja paloautoaiheisia seinäkelloja.

4. Mistä löydän moderniin sisustukseen sopivia seinäkelloja?
Hyvän Tuulen Puodista tietenkin! Löydät moderniin sisustukseen sopivia seinäkelloja, kuten perusnumerollisia seinäkelloja, sisustustarrakelloja ja vinyylilevyn näköisiä seinäkelloja.