Seinäkalkkimaali 2,5 l Dusty Green

85,00€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 700410
Tuotemerkki: Vintage Paint Kalkkimaalit
Varastossa: 1

Vintage Paint Kalkkimaali seinään 2,5 l - Dusty Green

Vintage Paint on aivan ihana maali. Yllätyt kuinka helppoa sen kanssa on työskennellä, kasta vain sivellin maaliin ja uudista haluamasi pinta. Vintage Paint on luonnollinen kalkkimaali, joka heti käyttövalmiina peittää pehmeästi ja levittyy helposti. Maali on vesiohenteinen ja melkeinpä hajuton ja se on testattu ja hyväksytty käytettäväksi myös lasten leluihin ja huonekaluihin.

Näiden ihanien seinämaalien kanssa voit päästää luovuutesi valloilleen! Maalien kanssa voit luoda tasaisia tai efektipintoja, joissa molemmissa kaunis liitumainen pinta.

Voit kyllästää käsittelemättömän / ennen maalaamattoman seinän ohennetulla Primer & Sealer pohjustusmaalilla. Näin lopullisesta maalipinnasta tulee kestävämpi ja toisaalta pinta ei kuivu liian nopeasti niin saat siitä helpommin tasaisen. Anna maalipinnan kuivua aina kuusi tuntia ennen seuraavaa kerrosta.

Erilaisilla teloilla tai silveltimillä voit tehdä struktuuria tai kuvioita pintaan. Tasaisen pinnan saamiseksi työskentele nopeasti ja peitä aina märkä pinta toisella. Patinoinnin voit halutessasi tehdä antiikkivahalla tai efektimaalilla 8 tunnin kuluttua maalauksesta.

Juuri oikean värin valitseminen voi olla välillä vaikeaa. Voit maalata ensin pienen alueen jotta näet miltä seinäpinta näyttäisi. Huomaa, että maali voi helposti näyttää isolla pinnalla erilaiselta.

Litralla maalaat noin 10 neliön kokoisen alueen.

Käyttöohjeet:
Puhdista maalattava pinta tarvittaessa miedolla saippuavedellä.
Avaa kansi maalipurkin avaajalla tai vaikka tasapäisellä ruuvimeisselillä.
Sekoita maali hyvin, koska luonnonmaali sisältää pigmenttejä jotka painuvat ajan myötä maalipurkin pohjalle. Maali siis peittää paremmin kun jaksat sekoittaa sen kunnolla ennen maalaamista. Käytä esim. puutikkua sekoittamiseen ja sekoita tasaisin pyörivin liikkein purkin pohjaa myöden. Kääntele purkkia samalla, jotta sisältö sekoittuu kauttaaltaan. Kun olet sekoittanut tarpeeksi, maalipurkin pohja tuntuu tikkuun liukkaalta. Jos haluat, voit myös kaataa maalin vielä isompaan purkkiin ja tarkistaa että pohjaan ei ole jäänyt pigmenttiä.
Levitä maalia ensimmäinen kerros
Anna maalikerroksen kuivua vähintään puoli tuntia
Levitä tarvittaessa maalia toinen kerros

Vintage Paint maalin edut:

Luonnollinen
Ei vaadi hiontaa
Hyvin peittävä
Helppo levittää
Lähes hajuton, äärimmäisen vähän VOC-päästöjä
Hyväksytty lasten huonekaluihin
Ei sisällä ammoniakkia tai lyijyä
Ei eläinperäisiä ainesosia, sopii vegaaneille
Värejä voi sekoittaa
Sopii sisälle ja ulos

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio