Saunanpenkki pakettikortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980503099
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 13

Suosittu korttiaihe nyt myös pienempänä "pakettikorttina". Kaksiosaisen kortin koko on 7,2 x 10,3 cm. Kaunis pakettikortti viimeistelee sauna-aiheisen lahjan (saippuan, pyyheen, kylpysuolan...)! Pieni kortti on myös kiva antaa suoraan saajalle - muistatko vielä nostalgisen koululaiskorttikoon?

Suomalaiseen elämänmenoon on aina liittynyt saunominen. Torpan savusauna lämmitettiin lauantaisin. Isolla kelkalla lykittiin kiukaan viereen saunahalot ja kauniit tervaslastut vireiksi. Loppulämmitystä varten oli varattu hyvää leppähalkoa. Aitan hämäristä tuotiin komeat vihreät vihdat. Myrskylyhdyt ja öljytuikut täytettiin öljyllä ja saunalyhtyyn varattiin pieni kynttilä. Mutta parasta olivat saunan pehmeät löylyt illan jo hämärtyessä. Kuinka suloiselta tuntuikaan päästä savusaunan lämpimään syliin! Suventuoksuisella, pehmeällä vihdalla vihtoa itsensä pyhän lepoon. Peseytyä itse keitetyllä saippualla, kuivata lämmin keho pellavapyyhkeeseen. Siitä nauttivat kaikki pienistä lapsosista vanhuksiin.

Torpan Tarinat® -kortti kertoo suomalaisen maaseudun karheaa tarinaa ja tuo lähelle torpan toimiin liittyvät tunnelmat ja työt. Kortin taustapuolella on lyhyt teksti torpan saunahetkestä sekä suomeksi että englanniksi, joten se raottaa elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Torpan Tarinat® -korteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu.

Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, sisäpuoli miellyttävän mattapintainen ja tyhjä omalle tervehdykselle. Takasivulla reikä lahjanarulle. Toimitetaan pienen valkoisen kirjekuoren kera.

Kortin kuvassa muistojen savusaunahetki Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kuvan on ottanut Ingela Nyman.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio