Saniainen ruukussa 30 cm

16,95€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 1690-90
Varastossa: 8

Kaunis Saniainen ruukussa tuo vihreyttä ja raikkautta kotiisi. Tekokasvina saniainen on ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia vehreästä ilmapiiristä ilman viherkasvien hoitamisen haasteita.

Saniainen on korkeudeltaan 30 cm. Voit sijoittaa sen hyllylle tai pöydälle kotona tai vaikka työpöydälle toimistossa tuoden luonnonläheistä tunnelmaa ympäristöösi.

Saniainen on mustassa muoviruukussa, viimeistellyssä sisustuksessa kaipaa siis vielä suojaruukkua. Ruukun halkaisija yläosassa on 10 cm ja alaosassa 7 cm, korkeus 8 cm.

Tekokukka on viherkasvinakin aidon oloinen ja helppohoitoinen! Lehtiä voi pyyhiä kostealla ja pöyhuiska on myös oiva apu siivouksessa. Voit viedä viherkasvin myös varovasti suihkun alle raikastumaan mutta ruukun ympärille kannattaa laittaa vaikka muovipussi suojaksi ja antaa kasvin rauhassa kuivua kylpyhuoneessa tai altaassa.

Lisää vihreyttä kotiisi vaivattomasti ja tyylikkäästi. Luo raikas ja luonnollinen ilmapiiri ilman huolta kasvien hoidosta. Tilaa omasi nyt ja nauti kauniista viherkasvista vuoden ympäri!

Tekokasveilla saat vihreyttä helposti myös kylpyhuoneeseen, portaikkoon ja muihin tiloihin joissa luonnonvaloa ei ole saatavilla oikeille kasveille. Samoin tekovirherkasvit ovat huippuja julkisiin tiloihin.