PUUTARHAPUOTI

Näytetään tuotteet 1 - 32 (283 tuotteesta)

Puutarha, Terassi ja Parveke

Puutarha, Terassi ja Parveke

Pitkän talven jälkeen päivät alkavat vihdoin pidentyä ja aurinko alkaa tuntua jo lämpimämmältä. Mikä on sen ihanampaa , kuin istua parvekkeella tai terassilla ja nauttia kevätauringon säteistä. Erityisesti kesällä terassin ja parvekkeen merkitys korostuu, kun parvekkeella ja terassilla vietetään enemmän aikaa ja kotiin tulee yksi huone lisää. Kesä on mielestäni vuodenajoista kaikkein ihanin! Silloin on upeaa viettää aikaa ulkona ja jotenkin se ruokakin maistuu aina paremmalta ulkona nautittuna! Onko mitään ihanampaa, kun ulkona parvekkeella tai terassilla ystävien kanssa nautittu kesäruoka. Ei ainakaan ihan heti tule mieleen! Puutarhapuodista löydät paljon ihania tuotteita niin omaksi kuin vieraidenkin iloksi puutarhaan, terassille ja parvekkeelle.

Parveke sisustus

Kerrostalon parvekkeen sisustaminen on ihanaa puuhaa. Kun omaa pihaa ei ole, parvekkeella on täysin erityinen arvonsa. Kun sisustat kerrostalon parvekkeen kivasti, siitä voi tulla kodin kohokohta ja sitä kaivattua lisätilaa. Hyödynnä kerrostalon parvekkeella erilaisia tuoleja tai sohvia yhdessä pöytien, lyhtyjen tai kukkien kanssa saadaksesi aikaan kivan oleskelupaikan. Lisäksi valaistuksella saat aikaan ihanan tunnelman parvekkeelle. Esimerkiksi juuttiköysivalosarjat sopivat hyvin parvekkeen sisustukseen. Niiden avulla parveke näyttää idylliseltä myös ulkoapäin katsottuna.

Kapean parvekkeen sisustus voi tuntua haastavalta, koska tilaa tuntuu olevan vähän. Kapeaa parveketta sisustaessa voit hyödyntää kulmasohvia tai pitkiä penkkejä. Myös roikkuvat lamput ja ruukut toimivat hyvin kapeaa parveketta sisustaessa. Suosi vaaleita sävyjä tummien sijaan huonekaluja valitessa, kun parvekkeesi on kapea. Vaaleilla sävyillä saat aikaan tilan tuntua.

Jos sinulla on lasitettu parveke, voi olla, että tarvitset sinne näkösuojan. Hyvän Tuulen Puodista löytyy paljon käteviä ikkunatarroja, joiden avulla voit pitää ulkopuolisten katseet ja UV-säteilyn parvekkeen lasin ulkopuolella. Ikkunatarrat ovat siitä mukavia, että ne kuitenkin päästävät luonnonvalon hyvin läpi. Valitse ikkunatarrat lasitetulle parvekkeelle, kun kaipaat hieman yksityisyyttä ja kätevää näkösuojaa. Parvekkeella voit käyttää myös staattisesti kiinnittyviä ikkunakalvoja, mutta ikkunatarroissa pysyvyys on parempi talviolosuhteissa.

Tärkeä elementti parvekkeella ovat tietenkin myös parvekekasvit ja –kukat. Kukkalaatikot sopivat perinteisesti hyvin parvekkeelle. Lisäksi amppelit ovat kivoja parvekkeella varsinkin silloin, kun tilaa on vähän. Amppelikukat ovat tunnetusti hintavia, joten on myös hyvä idea investoida amppeliruukkuun ja ostaa kukat erikseen. Löydät valikoimastamme kivoja amppeliruukkuja eri tyylisinä, värisinä ja kokoisina.
Hyvän Tuulen Puodista löydät paljon ihania ruukkuja, laatikoita, amppeleita ja muita parvekkeen ja terassin sisustustuotteita. Selaa rauhassa valikoimaa ja ota rohkeasti yhteyttä, jos mieleesi tulee jotain kysyttävää.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä

1. Minkälaisia kasveja kannattaa istuttaa parvekkeelle?
Parvekkeelle sopivat esimerkiksi erilaiset ruukkukasvit, yrtit tai amppeliruukut. Hyviä valintoja ovat esimerkiksi ruusut, timjami, laventeli tai rosmariini.

2. Miten terassille saa luotua miellyttävän ja kestävän lattian?
Terassin lattian kestävyyteen vaikuttavat esimerkiksi valittu materiaali, lattian rakenne ja parvekkeen muoto. Kestäviä materiaaleja ovat esimerkiksi puu, betoni, kivi tai laatta. Lattian rakennetta voi vahvistaa esimerkiksi tiilipohjalla tai pohjamaalilla.

3. Minkälaiset valaisimet sopivat parhaiten terassille ja parvekkeelle?
Erilaiset lyhdyt ja valosarjat tuovat parvekkeelle tunnelmaa. Kokeile esimerkiksi juuttiköysivalosarjaa, joka sopii parvekkeelle kauniisti.

4. Kuinka voin suojata parvekkeeni haitallisilta UV-säteiltä?
Hyvän Tuulen Puodista löydät käteviä ikkunatarroja, joiden avulla saat parvekkeelle näkösuojan ja suojaudut samalla haitallisilta UV -säteiltä.