Polarbox kylmälaukku 6L + eväsrasiat Matcha

53,50€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: Polarbox9344
Tuotemerkki: Polarbox kylmälaukut
Varastossa: 2

Upea PolarBox CoolerBag kylmälaukku kahdella eväsrasialla on tämän kesän ehdoton hittituote!

PolarBox CoolerBag kylmälaukku on kaunis kuin käsilaukku ja samalla todella kätevä menossa mukana. Ota tyylikäs kylmälaukku mukaan piknikille, töihin tai vaikka matkalle.

Polarbox CoolerBag Matcha Gold on upean vihreänsävyinen kullanvärisin tehostein. Nahkainen ruskeansävyinen olkahihna viimeistelee tyylin.

Retrotyylinen muotoilu ihastuttaa ja kylmälaukku on myös todella kestävä käytössä. Nahkainen ruskeansävyinen olkahihna viimeistelee tyylin. Hihna on säädettävissä eri pituuksiin niin kylmälaukkua on kätevä kantaa olalla tai kädessä. Kansi irtoaa kokonaan.

Kylmälaukun sisällä on kaksi söpöä nuden väristä eväsrasiaa, joiden molempien vetoisuus on 1 litra. Eväsrasioiden lisäksi laukkuun mahtuu hyvin vielä vaikka hedelmiä ja juomapullo. Eväsrasiat voi pestä astianpesukoneessa ja rasia itsessään kestää myös mikroaaltouunin mutta ota kansi pois ennen mikroon laittoa ja käytä mikrokupua.

Kylmälaukussa juomat ja ruoat säilyvät 5-15 asteisina 24 tunnin ajan eli kylmälaukku on todella laadukas. Laita kaikki eväät kylmälaukkuun aina valmiiksi jäähdytettyinä.

Kylmälaukun sisätilavuus 5 litraa ja paino rasioiden kanssan 1,4 kg eli tätä on kätevä kantaa mukana.
Laukun ulkomitat ovat 30 x 18 x 24 (korkeus) cm.
Laukun sisämitat ovat 24 x 12 x 19 (korkeus) cm.
Rasioiden koko on 20 x 12 x 6 (korkeus) cm.

Materiaali kylmälaukussa ja rasioissa on polypropyleeni ja kylmälaukun eristeenä on käytetty Airpop-polystyreeniä.

Valmistettu Espanjassa ja takuu 2 vuotta. ISO 9001, ISO14001, BRC.