Pellavankukka pakettikortti

1,20€0,84€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980503100
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 3

Kaunis pakettikortti viimeistelee lahjan. Kaksiosaisen taittokortin sisäpuolella ei ole valmista painatusta, joten voit käyttää korttia haluamallasi tavalla. Pieni kortti on myös kiva antaa suoraan saajalle - muistatko vielä nostalgisen koululaiskorttikoon? Kaksiosaisen kortin koko on 7,2 x 10,3 cm.

Pellava (Linum usitatissimum) kylvettiin tuulettomalla säällä, tuomen kukkiessa. Kitkemisen tekivät naiset talkoilla. Loppukesällä torpan pellavasarka lainehti sinisenä pellavan kukkiessa. Pertunpäivän (24.8.) aikoihin pellava korjattiin eli nyhdettiin maasta juurineen.

Torpan Tarinat® -kortti kertoo suomalaisen maaseudun karheaa tarinaa ja tuo lähelle torpan toimiin liittyvät tunnelmat ja työt. Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi torpan pellavan kasvatuksesta.

Torpan Tarinat® -korteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, sisäpuoli miellyttävän mattapintainen ja tyhjä omalle tervehdykselle. Takasivulla reikä lahjanarulle. Toimitetaan pienen valkoisen kirjekuoren kera.

Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi torpan pellavan kasvatuksesta. Kortin kuvassa pellavan kukintaa Siikaisissa, kuvan otti Pauliina Heikkilä.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.