Nisuäijät joulukortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 780310
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 30

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Nisuäijät- yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Joulun kahvihetkiin kuului herkullinen itse leivottu pulla. Kaupasta ostettiin jopa vähän rusinoita pullataikinasta leivottujen nisuäijien ja -ämmien napeiksi ja silmiksi, osa rusinoista maustoi jouluisen rusinasopan eli kiisselin. Suuret pitkot ja pässinpääpullat kuuluivat myös joulun vierasvaraan. Pullataikina leivottiin viimeiseksi, liki Tuomaan päivää. Sitä ennen oli jo ollut useita leivontapäiviä, jolloin oli tehty limput ja muut ruokaleivät. Yhtään murua ei pullasta jäänyt yli – viimeiset kuivat pullat upotettiin kiehuvaan maitoon ja näin saatiin herkkuja vielä Nuutinpäivänäkin.

Torpan Tarinat® -kortti kertoo suomalaisen maaseudun karheaa tarinaa ja tuo lähelle torpan toimiin liittyvät tunnelmat ja työt. Kortin taustapuolella on joulutervehdys ja lyhyt teksti joulun leipomuksista sekä suomeksi että englanniksi, joten se raottaa elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. 

Kortin kuvassa perinteistä joulupullaa, nisuäijiä, mummun pullapellillä Siikaisissa. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.