Niittylato postikortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980502236
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 21

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Niittylato - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Kesältä tuoksuvat heinäkuormat haettiin hevosella torpan kaukaisista niittyladoista. Lumeen on painunut heinänrippeillä ruokailemassa käyneen metsäjäniksen jäljet. Linnutkin puikahtivat mielellään ladon lattian alle varisseita siemeniä syömään. 

Kortin taustapuolella on valmiiksi painettu joulutervehdys suomeksi ja englanniksi ja kerrotaan myös niittyladosta kahdella kielellä.

Kortin kuvassa niittylato lyhyenä talvipäivänä Uudenkaarlepyyn Sokaluodossa. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.