Meikinpoistoaine Smoothie Ananas & Vanilja 250ml

22,90€18,32€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: BOUD003
Tuotemerkki: Boud'Soie Cosmetics
Varastossa: 5

Boud'Soie Cosmeticsin ihana ananaksen ja vaniljan tuoksuinen meikinpoistoaine 250 ml

Hellävarainen meikinpoistoaine sopii kasvoille ja silmämeikille.

Meikipoistoaine on kauniissa 250 ml pullossa jonka koko on 7 x 11,5 cm. Upea kokonaisuus sillä pullo toimitetaan ihanassa peltirasiassa jonka koko on 11 x 16 cm. Peltirasia toimii kivana säilytysrasiana vaikka vanulapuille.

2 in 1 Smoothie-meikinpoistoaine on päivittäinen liittolaisesi, joka puhdistaa kasvosi meikistä ja epäpuhtauksista ja tekee samalla meikinpoistosta nautinnollisen hetken.

Meikinpoistoaineen luonnolliset ananas- ja minttu-uutteet rauhoittavat ja puhdistavat ihoa. Samalla sen aprikoosin ydinöljy ja rypäleen siemenöljy kosteuttavat ja elvyttävät ihonväriä.

Ihanan ilmava koostumus ja herkulliset vaniljan ja ananaksen tuoksut ilahduttavat jokainen päivä.

Meikinpoistoaine sisältää luonnollisia ainesosia:
Ananasuute tunnetaan kyvystään poistaa kuolleet solut ihon pinnalta ja se toimii myös ihohuokosia supistavana aineosana. Ananas on ihana luonnollisen värin lähde ja tuoksu on todella virkistävä.

Aprikoosin ydinöljy tunnetaan monista ravitsevista ja pehmentävistä ominaisuuksistaan, aprikoosiöljy on myös elvyttävä ja uudistava, koska se on rikas oleiinihapon sekä A- ja E-vitamiinien lähde.

Rypäleen siemenöljy tunnetaan kyvystään torjua ihon ikääntymistä, ravita kuivaa ihoa ja toisaalta kosteuttaa rasvaista ihoa. Sitä käytetään myös kuivien ja vaurioituneiden hiusten korjaamiseen.

Boud'Soie Cosmetics -tuoteperhe on tulosta sen perustajien halusta luoda leikkisää ja omaperäistä kosmetiikkaa, erittäin tyttömäistä ja tietenkin vintagea.

Boud’Soie syntyi todellisesta halusta tehdä mahdollisimman puhdasta kosmetiikkaa, joka sopii myös nuorimmille (alkaen 10-vuotiaista).

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio