Marjaretken eväät ja koira

1,20€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 6

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Marjaretken eväät ja koira - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Torpan sadonkorjuutöiden jälkeen lähdettiin poimimaan pakkasen puraisemia puolukoita talven varalle. Marjaretkelle otettiin eväitä: palvilihaa, ruisleipää, keitettyjä kananmunia, voiaski ja maitopullo. Myös torpan vahtikoira asteli häntä heiluen isännän perässä. 

Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi marjaretken eväistä ja tunnelmista. Kortin kuvassa Eväshetki ja taatan voiaski Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kuva: Pauliina Heikkilä.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.