Kesävihta, kiulu ja pyyhe

1,20€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 2

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.
 

Yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Savusaunan tuoksu viipyili torpan pihapiirissä. Uudet vihdat ja itsekeitetty saippua odottivat torpan väkeä kylpemään. Löylyttelyn välillä istahdettiin ulos penkille vilvoittelemaan. Leuto suvituuli ja pellavapyyhe kuivasivat saunasta lämpimän ihon. Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi torpan saunaillan tunnelmista.

Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, tausta mattapintainen. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Avainlippu-tuote. Kortin kuvassa suvisaunan valmisteluita Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kuva: Pauliina Heikkilä.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.