Kesälampaat ja aitaa Kolilla

1,20€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 14

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Torpan lampaat laidunsivat vapusta mikkelinpäivään metsissä. Lampaasta käytettiin kaikki hyödyksi: villa, nahat ja liha. Villa kerittiin ja kehrättiin langoiksi. Syysteurastuksessa saatiin lihaa ja nahat valmistettiin turkeiksi ja vällyiksi. Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi lampaiden merkityksestä torpalle.

Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, tausta mattapintainen. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Avainlippu-tuote. Kortin kuvassa kainuunharmaksia ja suomenlampaita Kolin Ollilassa. Kuva: Kirsti Hassinen.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.