Kekri Torpan tarinat kortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 782208
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 31

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.
 

Yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Torpan työvuosi kierähti kehänsä, kun tultiin kekriin, satovuoden viimeiseen päivään marraskuussa. Juhlaksi valmistettiin parhaat ruoat peltojen ja karjan annista. Puhdistauduttiin saunassa ja väki kokoontui syömään. Rukouksin muistettiin suvun vainajia.

Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi entisajan suuresta vuotuisjuhlasta, kekristä. Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, tausta mattapintainen. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Avainlippu-tuote. Kortin kuvassa sahtihaarikka, -leili ja kekrin juhlaleivät pajusta tehdyssä leipäkorissa Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kuva: Pauliina Heikkilä.