KEITTIÖPUOTI

Näytetään tuotteet 1 - 32 (288 tuotteesta)

KEITTIÖPUOTI

Keittiö on kodin sydän! Se on monen sisustajan lempihuone, johon kannattaa panostaa. Koska keittiö on myös “työtila”, sen sisustuksessa on tärkeää ottaa huomioon kauneuden lisäksi myös käytännöllisyys. Keittiön sisustuksessa säilytys on myös isossa roolissa. Hyvän Tuulen Puodista löytyy paljon ihania sisustuselementtejä somistukseen ja säilyttämiseen keittiössä.

Huomaa että servetit ja servettitelineet löytyvät omasta tuoteryhmästään. 

Hyvän Tuulen Puodin Keittiöpuodista löydät myös ihastuttavia tiskirättimalleja, jotka ovat täysin biohajoavia ja konepestäviä. Hyvä lahjaidea ja hauska tapa tuoda iloa omaan tai läheisen arkeen.

Keittiön Sisustusideat

Pienen keittiön sisustus onnistuu nerokkailla ratkaisuilla. Pienessä keittiössä on parempi käyttää vaaleita sävyjä tummien sijaan, koska sillä saa aikaan avaruuden tunnetta. Lisäksi nerokkaat säilytystavat on hyvä ottaa huomioon. Hyödynnä esimerkiksi roikkuvia ja ripustettavia säilytysmenetelmiä pienessä keittiössä.

Maalaisromanttinen tyyli sopii hyvin keittiön sisustukseen. Hyvän Tuulen Puodista löytyy paljon maalaisromanttisen keittiön sisustuselementtejä, kuten säilytyskoreja ja kuviollisia astioita sekä muita keittiötavaroita. Maalaisromanttisen keittiön sisustukseen kuuluu vaaleat sävyt ja erilaisten tekstiilien käyttö. Hyödynnä kauniita keittiöpyyhkeitä ja verhoja, kun haluat maalaisromanttisen keittiön.

Modernin keittiön sisustus on tyylikästä ja pelkistettyä. Modernissa keittiössä voit käyttää yksivärisiä ja selkeitä sisustuselementtejä. Tummat sävyt sopivat hyvin modernin keittiön sisustukseen. Mieti tummia kaapinovia, tummia astioita ja tummia sisustuselementtejä. Muista kuitenkin valaistuksen tärkeys ja huolehdi, että tummista väreistä huolimatta valoa on modernissa keittiössäsi tarpeeksi.

Yksivärisen keittiön sisustus on tyylikäs tapa sisustaa keittiö. Suosittuja värejä ovat harmaa keittiö, musta keittiö ja valkoinen keittiö. Myös mustavalkoinen keittiö on tyylikäs. Hieman harvinaisempia, mutta hyvin toimivia ovat vihreä ja beige keittiö. Yksivärisen keittiön sisustuksessa on kiva käyttää esimerkiksi puuta vastapainona valitsemallesi värille. Mieti puisia pintoja, hyllyjä ja laatikoita. Hyvän Tuulen Puodista löydät paljon yksivärisen keittiön sisustamiseen sopivia sisustustavaroita.

Usein kysyttyä
1. Kuinka kauan tiskirättejä kannattaa keskimäärin käyttää?
Tiskirättien käyttöikä on viikoista kuukausiin käyttömäärästä riippuen. Tiskirätin voit heittää astianpesukoneen ritilälle tai pesukoneeseen muun samantyyppisen pyykin kanssa niin saat pidennettyä sen käyttöikää. Kun tiskirätti on tiensä päässä niin voit hävittää sen. Hyvän Tuulen Puodin tiskirätit sopivat biojätteeseen!

2. Miten saan muutettua keittiön ilmettä sesonkien mukaan?
Kannattaa hyödyntää pieniä yksityiskohtia ja luoda tunnelmaa värien avulla. Lasipurkkeihin kannattaa istuttaa tuoreita yrttejä ja pienillä yksityiskohdilla kannattaa leikitellä. Servetit ja lasinaluset ovat myös erinomainen idea, jos keittiöön haluaa vain pientä muutosta.

3. Kuinka pitkä toimitusaika keittiön sisustustuotteilla on?
Kaikki Hyvän Tuulen Puodin tuotteet löytyvät suoraan varastosta eli saat tilauksesi parissa arkipäivässä.

4. Mikä on tämän hetken trendi keittiön sisutuksessa?
Keittiössä nähdään nyt vihreää väriä. Jos ei ole sopivat hetki maalata seinää tai vaihtaa kaapinovia niin tuo vihreyttä keittiöön yrteillä ja tekstiileilä. Astioita ei tarvitse enää piilottaa kaappeihin vaan hyödynnä rohkeasti avohyllyjä niin saat uudenlaista ilmettä keittiöösi.