Kattokori antiikinvalkoinen 14 koukulla

69,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 83058
Varastossa: 17

Kattokori antiikinvalkoisella värillä ja 14 koukulla on upea lisäys kotiisi. Tämä monipuolinen säilytysratkaisu on suunniteltu lisäämään tilaa ja järjestystä keittiöösi tai työtilaasi.

Kattokori on valmistettu kestävästä mäntypuusta ja metallista, mikä tekee siitä sekä tyylikkään että kestävän. Sen kokonaismitat ovat 49 x 39 x 60 cm, ja itse korin koko on 40 x 30 x 12 cm, tarjoten riittävästi tilaa erilaisille esineille.

Tämä kattokori sopii erinomaisesti kaikille, jotka tarvitsevat käytännöllisen säilytysratkaisun keittiöön tai työtilaan. Se on täydellinen paikka säilyttää kattiloita, erilaisia työvälineitä tai vaikkapa emalimukeja. Kattokorin avulla voit hyödyntää keittiösi tai työtilasi kattoa säilytystilana, jolloin lattia- ja kaappitilaa vapautuu muuhun käyttöön. Jos arvostat sekä toimivuutta että tyylikkyyttä, tämä tuote on sinulle.

Kattokorissa on yhteensä 14 koukkua, joten sinulla on runsaasti tilaa ripustaa erilaisia esineitä ja ne ovat aina helposti saatavilla. Sen antiikinvalkoinen väri antaa sille klassisen ilmeen, joka sopii moniin sisustustyyleihin. Valmistusmateriaalina käytetty mäntypuu ja metalli takaavat korin pitkän käyttöiän.

Kattokori on paitsi käytännöllinen säilytysratkaisu, myös kaunis sisustuselementti, joka tuo ripauksen vintage-henkeä sisustukseesi.

Tilaa nyt tämä upea kattokori ja tuo lisää järjestystä ja tyyliä keittiöösi tai työtilaasi! 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio