Kasvohöyrykylpy Botanical

7,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: BFSB-01
Varastossa: 32

Kasvohöyrykylpy on ihana lisä kauneusrutiineihin! Kasvohöyrykylpy avaa ihohuokoset hellävaraisesti ja höyry kuljettaa kylvyn kasviperäisten ainesosien aktiiviset yhdisteet syvälle ihoon. Höyryn vaikutuksen myötä jännitys ja epäpuhtaudet sulavat pois ja tilalle tulee uusi rauhallisuuden ja selkeyden tunne.

Botanical Facial Steam kasvohöyrykylvyssä yhtistyvät laventelin terälehtien, ruusun terälehtien, kamomillan terälehtien ja kehäkukan terälehtien voima. 

Laventeli tunnetaan hellävaraisista ominaisuuksistaan, jotka rauhoittavat ja rentouttavat ihoa. Yhdessä ruusun herkän eleganssin kanssa tämä kasvitieteellinen kaksikko luo harmonisen sekoituksen, joka nuorentaa ja tasapainottaa ihoa. Kamomilla lisää ripauksen rauhallisuutta höyryyn ja auttaa näin vähentämään punoitusta ja tulehdusta jättäen ihon raikkaaksi ja eloisaksi. Höyryn tehokkuutta lisää kehäkukka, joka on tunnettu rauhoittavista ja parantavista ominaisuuksistaan. Nämä kultaiset terälehdet ravitsevat ja edistävät ihon terveyttä jättäen sinulle säteilevän ja kirkkaan hehkun.

Näin käytät kasvohöyrykypyä:
Lisää vain kourallinen kukkaseosta kulhoon kiehuvaa vettä, nojaa kulhon päälle ja laita pyyhe pään päälle höyryä varten. Odota 10 minuuttia ja pyyhi sitten kasvot puuvillakankaalla.

Botanical Facial Steam 25g. Made in France.

Ainesosat:
Lavandula Angustifolia Flower, Rosa Centifolia Petals, Matricaria Recutita Flower, Calendula Officinalis Petals

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio