Kastelukannukimppu porraskivellä

1,20€0,60€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 782192
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 20

Railin Runokorttien aiheet tuovat mieleen lämpimät muistot lapsuudesta ja nuoruudesta 40-60-luvun maaseudulta. Kuvamaailmassa on paljon sellaista, mitä ei enää näe: ruiskuhilaat, niityn heinälato, mummon ja vaarin polkupyörät... Koskettavat runot täydentävät tunnelmaa; mieleen palautuu melkein aistittavina kesäpäivän helteiset hetket, ruisleivän tuoksu tuvassa ja joulusaunan lämpö...

Raili Heikkilä on nainen korttisarjan tekstien takana. Hän on vuosien varrella työskennellessään erilaisten kuulija- ja lukijaryhmien kanssa saanut nähdä, kuinka ihmiset haluavat palata mielessään menneeseen. Hänen arkea lähellä olevat tekstinsä on koettu terapeuttisina ja vahvistavina. Haastatellessaan kansanperinnettä hän on havainnut, miten menneen elämän monet muutkin muistot ja tunnelmat ovat nousseet esiin. Railin Runokorttien kuvasuunnittelusta ja ulkoasusta vastaa Pauliina Heikkilä. Osan kuvista hän ottaa itse, osan on ottanut pomarkkulainen luontokuvaaja Pentti Ojala. Myös Ingela Nyman on ollut kuvaajana. Monilla vanhuksilla on juuret ja muistot maalla. Railin Runokorttien kuvat ja sanat ovat vahvistaneet lukijoiden syviä muistoja. Railin Runokortit soveltuvatkin hyvin muistelu- ja tarinatyöhön.

Postikortit ovat A6-kokoisia, tukevaa kartonkia ja niissä on käteen sopivat pyöristetyt kulmat. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli sen raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien kartonki valmistetaan Suomessa, kortit suunnitellaan, kuvataan ja painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme! Railin Runokorteilla onkin Suomalaisen Työn liiton Avainlippu. 

Kastelukannukimppu porraskivellä - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. 

Onni on kykyä nauttia hetkistä. Istahda riihen porraskivelle ja aseta kedolta poimitut kukat vanhaan kastelukannuun. Kuuntele satakielen laulua ja anna ajatusten kuljettaa auringon lämmittämällä porraskivellä niin menneeseen kuin tulevaan. Railin kaunis runo pukee hetken sanoiksi ja siivittää terveisesi hänelle, jota ajattelet:
Riihen porraskiveen harmaaseen
on jäänyt muistot monen askeleen
Niityn kukkien tuoksussa lempeässä
viivyin hetken – äsken juuri
Satakieli soi illan hämässä

Tämä postikortti sopii hyvin vaikkapa kutsumiseen. Sen voi lähettää myös kiitoskorttina esimerkiksi juhlien tai vierailun jälkeen. Railin Runokortti -sarjaan kuuluva A6-kokoinen postikortti tukevaa, suomalaista kartonkia, taustapuoli on tyhjä omalle tervehdykselle. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Railin Runokorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Kortin kuvassa kesäillan hetki riihen porraskivellä Honkajoen Rynkäisten kylässä. Runo: Raili Heikkilä, kuva: Pauliina Heikkilä.

 

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio