Kalustemaali 125 ml Sage Green

7,90€3,95€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 6014629
Tuotemerkki: Rust-Oleum
Varastossa: 4

Chalky Finish Kalustemaali Sage Green 125 ml - kaunis salvianvihreä sävy

Uudista, tuunaa ja ehosta kalusteesi Rust-Oleum Chalky Finish kalustemaalilla – mikä täydellinen tapa päivittää sekä vanhojen että uusien kalusteiden ulkonäköä.

Paljon huippuominaisuuksia! Runsaspigmenttinen, vesiohenteinen, sileä ja mattapintainen maali on hajuton ja helposti levitettävissä siveltimellä tai telalla suoraan pinnan päälle. Peittää yleensä yhdellä käsittelyllä! Tarttuu erinomaisesti aiemmin lakattuun ja maalattuun pintaan ilman hiontaa. Luo ainutlaatuinen kulunut ulkonäkö hiomalla maalattua pintaa kevyesti alueittain, minkä jälkeen käsittele pinta Rust-Oleum-kalustevahalla tai -lakalla.

Miksi valita tämä maali?

  • Vesiohenteinen ja lähes hajuton
  • Sileä ja kalkkimainen lopputulos
  • Runsaspigmenttinen
  • Peittää yhdellä käsittelykerralla
  • Toimii erinomaisesti vanhan maalin tai lakan päällä
  • Levitä suoraan puun, tiilen, kiven, kipsin, tai muun pohjamaalatun pinnan päälle (esim. metalli, muovi)
  • Useimmille pinnoille ei tarvitse pohjamaalia tai hiontaa – pinnan täytyy olla sileä, kuiva, rasvaton ja puhdas

Muodosta kulunut ulkonäkö levittämällä kaksi kerrosta maalia eri sävyillä ja tuunaa mieleinen lopputulos. Kun pintamaali on kuivunut, hio pintaa kevyesti 150-180 karhealla hiontapaperilla, jolloin alempi kerros tulee halutulla tavalla näkyviin. Lisää inspiraatiota ja vinkkejä tuunaamiseen löydät osoitteesta www.rustoleumdiy.com.

Esikäsittely: Saavuttaaksesi parhaan tuloksen, varmista, että pinta on puhdas, vahaton ja öljytön. Mikäli vahaa on käytetty, puhdista pinta huolellisesti lakkabensiinillä. Käsittelemätön puu hiotaan ennen maalausta 150-180 karhealla hiontapaperilla.

Levitys: Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Levitä siveltimellä puunsyyn suuntaisesti tai käytä lyhytnukkaista mohairtelaa. Levitä kaksi kerrosta eri sävyillä muodostaaksesi kuluneen ulkonäön. Anna kuivua 4h, minkä jälkeen hio pintamaali kevyesti 150-180 karhealla hiontapaperilla puunsyyn suuntaisesti saavuttaaksesi mieleisesi lopputuloksen. Suojaa pinta lopuksi Rust-Oleum Kalustevahalla tai Kalustelakalla.

Riittoisuus: 12-14m2/l kertaalleen. Riittoisuus voi vaihdella riippuen pinnan huokoisuudesta ja käyttötavasta. 125 ml purkilla maalaat siis noin 1,5 neliötä.

Kuivumisaika: Pintakuiva 1h ja kosketuskuiva 4h. Levitä tarvittaessa toinen kerros 4h kuluttua. Täysin kuiva 4h kuluttua.

Puhdistus: Poista ylimääräinen maali työvälineistä ennen kuin huuhtelet vedellä. Älä tyhjennä tuotetta viemäriin. Tyhjät purkit viedään kierrätysasemalle.

Rajoituksia: Älä käytä suoraan metallin päälle. Maali ei toimi oksaeristeenä eikä se estä vuotavia tahroja. Pohjamaalaa eristemaalilla pinnat, joissa vuotavat tahrat, kuten oksakohdat ja jotka voivat tuottaa ongelmia. Kokeile tuotetta pienelle alueelle ennen levittämistä varmistaaksesi yhteensopivuuden. Ei suositella ulkokäyttöön. Painatusmenetelmän rajoitusten takia värimallit ovat viitteellisiä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio