Kalkkimaali 59 ml Whisper

4,90€2,45€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: ADC03-2
Tuotemerkki: Americana Decor
Varastossa: 2

Chalky Finish Kalkkimaali Whisper 59 ml - kaunis kermanvalkoinen väri

Uudista, tuunaa ja ehosta kalusteesi Americana Decor Chalky Finish kalkkimaalilla – mikä täydellinen tapa päivittää sekä vanhojen että uusien kalusteiden ulkonäköä.

Paljon huippuominaisuuksia! Runsaspigmenttinen, vesiohenteinen, myrkytön, sileä ja mattapintainen maali on hajuton ja helposti levitettävissä siveltimellä tai telalla suoraan pinnan päälle. Peittää yleensä yhdellä käsittelyllä! Tarttuu erinomaisesti aiemmin lakattuun ja maalattuun pintaan ilman pohjamaalia tai hiontaa. Pinnasta saat kestävämmän kun käsittelet sen vielä lakalla tai vahalla.

Miksi valita tämä maali?

  • Vesiohenteinen, myrkytön ja lähes hajuton
  • Ei vaadi pohjamaalia tai hiontaa
  • Tarttuu kaikille pinnoilla
  • Sileä ja kalkkimainen lopputulos
  • Runsaspigmenttinen
  • Peittää yhdellä käsittelykerralla
  • Toimii erinomaisesti vanhan maalin tai lakan päällä
  • Kestävä käytössä

Läpikuultavan pinnan saat kun sekoitat maalia vahaan. Näitä kalkkimaaleja voit sekoitella myös keskenään jos valmisväreistä ei löydy juuri oikeaa sävyä! Sekoita hyvin tasaisen väripinnan varmistamiseksi.

Esikäsittely: Puhdista käsiteltävä pinta. Jos pinnassa on epätasaisuuksia tai vanha maali on lohkeillut niin pintaa kannattaa hioa. Muutoin pohjamaalaus tai hionta ei ole välttämätöntä.

Levitys: Sekoita huolellisesti ennen käyttöä. Levitä pehmeällä siveltimellä puunsyyn suuntaisesti tai käytä lyhytnukkaista mohairtelaa. Kuluneen ulkonäön saat helpoiten kun otat kostean liinan ja halutuista kohdista ohennat sillä maalin pintaa (15-45 minuutin kuluessa maalauksesta). Jos maali on ehtinyt kuivua kokonaan, käytä hienoa hiekkapaperia (220) kuluneen tyylin aikaansaamiseksi. Suojaa pinta lopuksi vahalla tai lakalla.

Riittoisuus: Riittoisuus voi vaihdella riippuen pinnan huokoisuudesta ja käyttötavasta. 59 ml purkilla maalaat noin 1,5 neliötä.

Kuivumisaika: Pintakuiva 1h ja kosketuskuiva 4h.

Puhdistus: Poista ylimääräinen maali työvälineistä ennen kuin huuhtelet vedellä. Älä tyhjennä tuotetta viemäriin.

Rajoituksia: Ei suositella ulkokäyttöön. Painatusmenetelmän rajoitusten takia värimallit ovat viitteellisiä.

Made in USA.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio