Joulupiparit joulukortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 2000
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 25

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Joulupiparit - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Joulun alla torpassa leivottiin piparkakkuja. Makea, mausteinen tuoksu levisi tupaan. Lapsia houkutti maistaa hieman etukäteen näitä harvinaisia herkkuja. Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, tausta mattapintainen.

Kortin taustapuolella on joulutervehdys ja lyhyt teksti joulupuurosta sekä suomeksi että englanniksi. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Avainlippu-tuote. Kortin kuvassa Joulupiparkakkuja mummun leivinpellillä Siikaisissa. Kuva: Ingela Nyman.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio