Iris Hantverk

Näytetään tuotteet 1 - 32 (47 tuotteesta)

Iris Hantverk

Iris Hantverkin tarina alkaa jo 1800-luvun lopussa, jolloin Tukholmassa toimintansa aloitti pieni harjasitomo. Yritys menestyi hyvin, niin hyvin, että se on olemassa vielä tänäkin päivänä. Ja nyt kuten silloinkin, valmistetaan lähes kaikki harjat käsityönä näkövammaisten käsityöläisten toimesta Ruotsissa ja Virossa. Iris Hantverkin harjat ovat sekä käyttötarkoitukseensa tarkasti suunniteltuja että kauniita design-tuotteita. Tuotteiden suunnittelusta ja konseptoinnista vastaa joukko ruotsalaisia huippusuunnittelijoita.

Harjoissa käytetään pääosin luonnonmateriaaleja ja harjasmateriaalit mietitään ja valitaan aina tarkasti tuotteen käyttötilanteen mukaan. Puumateriaalit tulevat Ruotsista. Harjat ovat kestäviä ja pitkäikäisiä ja oikealla hoidolla ne tuovat iloa pitkään.

Suunnittelijat: Tove Adman, Magot Barolo , Anna Doll, Hans Edblad, Ulrika Mårtensson, Lovisa Wattman, Jan Hellzén/Chiqui Mattson, Mikael Löfström/Catharina Nordenstedt, Thomas Jenkins, Johan Melander

Harjojen hoito-ohje: Pese harja tiskiaineella ja lämpimällä vedellä. Anna sen kuivua harjakset alaspäin ja öljyä puuosat silloin tällöin parafiiniöljyllä.