Dc-fix Ikkunatarra Tulia 45 cm

9,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 346-0647
Tuotemerkki: Dc-fix
Varastossa: 2

Dc-fix sisustuskalvo on monikäyttöinen tuote sisustamisessa ja kodin pintojen uudistamisessa. Helppokäyttöinen kalvo sopii kodin koville pinnoille, kuten puu-, lasi-, kivi-, metalli- ja teräspinnoille. Kestävän pintansa ansiosta Dc-fix kestää myös hyvin kulutusta.

Ikkunatarra Tulia sisustuskalvon koko on 45 x 200 cm. Sopii hyvin läpikuultavaksi näkösuojaksi ikkunaan tai esim. oveen. Upeat värit!

Kiinnitysohje:

- Puhdista ja kuivaa pinta, jolle tarra kiinnitetään.
- Leikkaa kalvosta sopiva pala. Voit myös asentaa kalvoa suoraan rullasta ja asennuksen jälkeen leikata esim. mattopuukolla ylimääräiset pois.
- Kiinnitä sisustuskalvo pinnalle. Käytä apuna pehmeää muovilastaa, esim. tasoitus- tapetti- tai taikinalasta käy hyvin.
- Jos kalvoon jää kuplia, voit lämmittää kalvoa hiustenkuivaajalla ja vetää lastalla kuplia kalvon reunaa kohti. Myös kuumalla vedellä kasteltu tiskirätti auttaa.
- Sitkeimmät ilmakuplat voit puhkaista nuppineulalla.
- Hiustenkuivaaja on hyvä apu reunoja ja kulmia muotoiltaessa.

Sisustuskalvolla uudistat kodin pinnat helposti ja edullisesti!

Materiaali PVC-muovia.

Ei suositella saunaan.

Erja

keskiviikkona, 15. elokuuta, 2018

Arvio:

Mielettömän kaunis kalvo! Värikäs ja helppo asentaa itse (myös tällaiselta 160cm tohelolta) pelkällä vedellä ja Fairylla. Laitoin oven lasiin ja päällystin kukkapöydän pleksinkin tällä.