Ihonhoitoöljy Ruusunmarja

25,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 244
Tuotemerkki: Flow cosmetics
Varastossa: 1

Ihonhoitoöljy Ruusunmarja

Ihoa tehokkaaasti kuntouttava uudistunut koostumus. Tervehdyttää erilaisia iho-ongelmia. Tasapainottaa seka-ja rasvaisen sekä kuivan ihon talineritystä. Sopii kaikentyyppisille ihoille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Kosteuttaa ihoa sekä hidastaa ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Parantaa ihon kimmoisuutta. Arpien, aknearpien, aurinkoihottuman ja auringon polttamien hoitoon. Vegaani. Koko 30ml.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT:

  • Ruusunmarjansiemenöljy – antioksidanttinen, sisältää runsaasti trans-retinolihappoa, joka on A-vitamiinin luonnollinen muoto, sekä hyödyllisiä rasvahappoja, jotka tervehdyttävät ihoa. Uudistaa ihoa, edistää vaurioituneen ihokudoksen paranemista, hoitaa auringonpolttamia ja arpia.
  • Ruusunmarjauute – Co2 uute, jolla samat vaikutukset kuin Ruusunmarjaöljyllä, mutta tiiviimmässä ja vielä tehokkaammassa muodossa.
  • Arktinen mustaherukan siemenöljy – ehkäisee ja parantaa tulehdusta tehokkaasti, hyödyllisten omega 3 ja 6 rasvahappojen tasapainoinen koostumus tervehdyttää ihoa. Anti-age vaikutteinen.

HYÖDYT: Sopii kaikentyyppisille ihoille, myös erittäin herkälle iholle. Imeytyy nopeasti ihoon. Arpien hoidossa, levitetään kahdesti päivässä iholle. Ruusunmarjaöljy voi todella auttaa korjaamaan arpia, mutta paraneminen saattaa kestää useita kuukausia. Ennaltaehkäisee raskausarpia, pitää ihon joustavana. 100% luomu.

Rosa Rubiginosa Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Extract*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol

* Sertifioitu luomuraaka-aine