Himalajansuolakuorinta Vanilja & Appelsiini

22,60€15,82€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 226
Tuotemerkki: Flow cosmetics
Varastossa: 7

Himalajansuolakuorinta Vanilja & Appelsiini

Mineraalipitoinen himalajanvuorisuola puhdistaa ja auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta. Tuoksuna sensuellia vaniljauutetta ja raikasta appelsiinin eteeristä öljyä. 200 ml. Vegaani ja säilöntäaineeton.

Kuorinta ja kosteutus samalla kertaa. Mineraalipitoinen himalajan vuorisuola puhdistaa ja auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta. Jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi.

Tuoksuna sensuellia vaniljauutetta ja raikasta appelsiinin eteeristä öljyä, joka auttaa poistamaan nestettä kehosta ja puhdistaa ihoa sekä koko kehoa. Virkistävä mutta samalla rentouttava appelsiini stimuloi henkistä tilaa ja piristää mielialaa.

Himalajansuolakuorinnat kuuluvat meidän eniten myytyihin tuotteisiin, eikä se ole ihme. Sen lisäksi että ne ovat ihanan tuntuisia ja tuoksuvat hyvälle, on niillä todella ihoa hoitava vaikutus. Tuote sopii siis sinulle, joka haluat hemmottelun lisäksi myös oikeita tuloksia ihon hoidossa.

Milloin kannattaa käyttää himalajansuolakuorintaa?

Kun iho on harmaa ja hilseilevä
Kärsit ihottumista ja kutinasta (varo kuitenkin rikkoontunutta ihoa, sillä suola kirvelee)
Ennen auringonottoa (ei suoraan ennen vaan esim. edellisenä päivänä)>>tasaisempi rusketus
Ennen itseruskettavien käyttöä>>tasaisempi lopputulos
Kenelle kuorinta sopii?

Atoopikoilta psoriaatikoilta tullut erittäin hyvää palautetta, joten kannattaa kokeilla!
Kuivaihoisille
Normaalille iholle ylläpitämään kosteutta
Voiko suolakuorintaa käyttää kasvoille?

Tuotteen raaka-aineet sopivat periaatteessa myös kasvoille, mutta koska suola on karkeaa, emme suosittele sitä, jos sinulla on kasvoillasi ohut ja herkkä iho. Toki voit levittää suolan kasvoille ilman hankaamista ja antaa sen vaikuttaa.

Käytä näin:

Peseydy ensin ja levitä kuorinta-ainetta tasaisesti kostealle iholle. Hiero suolaa kevyin pyörivin liikkein haluamillesi kehon alueille. Voit myös antaa suolan vaikuttaa ihollasi jonkin aikaa ja mennä mietoon saunan löylyyn, mikä rentouttaa, virkistää ja elvyttää kehoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti. Lopuksi vain huuhtele kuorinta-aine pois (älä pese saippualla) ja taputtele iho pyyhkeellä kuivaksi. Lopputuloksena sinulla on pehmeä, sileä ja hyväntuoksuinen iho. Huomaa, että lattia voi jäädä liukkaaksi kuorinnan jälkeen.

ÄLÄ PÄÄSTÄ VETTÄ TUUBIIN! Tuote on vedetön ja siten se säilyy ilman säilöntäaineita. Mikäli vettä pääsee tuubiin, heikentää se silloin tuotteen säilyvyyden.

Kierrätysohjeet: Tuubimme ovat täysin kierrätettävää PE-LD 4 -laatua ja kuuluvat muovinkeräykseen. PE-LD 4 soveltuu energiahyötykäyttöön.

INCI: Salt, Butyrospermum Parkii Butter *, Cocos Nucifera Oil*, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Vanilla Planifolia Fruit Extract*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Mentha Piperita Leaf Oil*, Limonene**

* Villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine
** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio