Chestnut Hill tuoksukynttilä Laventeli

29,95€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: LE
Varastossa: 2

Chestnut Hill tuoksukynttilä Lavender Essentials - juuri kerättyjen laventelien rauhoittava tuoksu.

Chestnut Hill tuoksukynttilä on kaunis ja kookas kynttilä, jonka tuoksusta voit nauttia pitkään. Lasipurkissa oleva kynttilä on tyylikäs sisustuksessasi myös silloin kun et polta sitä sillä kynttilässä on todella kiva metallinen kansi ja kaunis etiketti.

Tuoksukynttilä on valmistettu Yhdysvalloissa soijavahasta, mikä tarkoittaa, että se palaa puhtaammin ja pidempään verrattuna perinteisiin kynttilöihin. Paloaika on jopa 120 tuntia, joten voit nauttia tästä ihanasta tuoksusta pitkään. Lyhyt sydänlanka maksimoi paloaikaa varmistaen tasaisen palamisen ja pitkäkestoisen tuoksun.

Chestnut Hill tuoksukynttilä on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat tuoksukynttilöitä ja haluavat tuoda kotiinsa raikkaan puhtaan puuvillantuoksun. Sopii erinomaisesti sisustajille, lahjan etsijöille ja kaikille niille, jotka arvostavat tunnelmallista kodin ilmapiiriä. 

- Valmistettu laadukkaasta soijavahasta
- Pitkä paloaika, jopa 120 tuntia
- Kaksi sydänlankaa mikä varmistaa tasaisen palamisen
- Kookas koko: 10 x 13,5 cm. Korkeus ilman kantta on 10 cm.
- Kynttilän paino 450 g
- Tuoksuna ihana puuvillan tuoksu
- Tunnelmallinen ja rentouttava ilmapiiri
- Elegantti sisustuselementti, joka sopii monenlaiseen sisustukseen
- Valmistettu Yhdysvalloissa perheyrityksessä

Ihanat Chestnut Hill tuoksukynttilöiden tuoksut ovat suoraan luonnosta. Erittäin laadukkailla kynttilöillä luot tunnelmaa kotiisi ja ne ovat myös helppo ja kaunis lahjaidea! Tuoksukynttilöiden vaha on erikoisvalmistettu siten, että sulamispiste ja tuoksuöljyn imeytyminen on optimaalinen. Lasia on testattu laboratoriossa, ja varmistettu sen tarkoituksenmukainen kestävyys ja laatu. Sydänlanka on lyijytön ja puuvillaa, joten palaminen on mahdollisimman puhdasta.

Lyhennä sydän
Pidä kynttilän sydänlanka aina, myös ensimmäisellä polttokerralla, 3-5 mm pituisena. Jos palaessa sattuu syntymään savua, sammuta liekki, poista liika sydänlanka ja sytytä kynttilä uudelleen. Yleensä nämä laadukkaat kynttilät eivät savuta lainkaan.

Anna syntyä vahalammikon
Aina kun poltat kynttilää, anna koko ylimmän kerroksen sulaa tuoksuvaksi vahalammikoksi. Näin saat vahvimman mahdollisen tuoksun. Tämä auttaa myös siihen, että kynttilä palaa tasaisesti koko matkaltaan.

Polta kynttilää turvallisesti
Polta kynttilää aina kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa vedosta sekä lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta.