Man Cave Rules sisustustarra iso, eri värejä

75,00€
9,00€/kk
Värivaihtoehdot
Määrä: kpl
Tilaustuote, tarkista toimitusaika tuotetiedoista.

Sisustustekstitarra Man Cave Rules. Hauskat säännöt miesten luolaan :)

Sisustustarran leveys on 58 cm ja korkeus 94 cm. Otsikkorivin korkeus 8 cm ja sääntöjen korkeus 4 cm.

Tarra on kätevintä kiinnittää osissa jos haluat tarran ilman taustateippiä, kuten se oletuksen toimitetaan. Jos haluat helpottaa kiinnitystä, voit kirjoittaa tilauksen lisätietoihin että haluat tarran joko mustalla tai valkoisella taustateipillä. Näin asennus kokonaisuutenakin onnistuu hyvin. 

Valitse haluamasi tekstin väri alasvetovalikosta. 

Eikö jokin sääntö istu sinun luolaasi? Keksi parempi ja ota yhteyttä piia@hyvantuulenpuoti.fi, niin tehdään juuri sinunlaisesi tarra!

Sisustustarrat ovat laadukkaita ja helppoja kiinnittää. Sisustustarrat voi kiinnittää kaikille tasaisille pinnoille. Kiinnityspinnan on oltava sileä, puhdas ja kuiva. Sisustustarrat sopivat myös kosteisiin tiloihin. Sisustustarran irroitettavuus riippuu pintamateriaalista, jolle se on kiinnitetty.

Sisustustarrat ovat korkealaatuisen ja innovatiivisen suunnittelutyön tulos. Valikoimastamme löytyy tarroja jokaiseen makuun. Sisustustarrat on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista ja ne täyttävät kansainväliset turvallisuusvaatimukset. Sisustustarra on helppo ja nopea asentaa, isommissa tarroissa tosin kannattaa olla toinen henkilö avustamassa laitossa. Lähetyksessä tulevat mukana Hyvän Tuulen Puodin asennusohjeet, tutustuthan niihin.

Huom! Tarraa ei voi kiinnittää vastamaalatulle seinälle, seinäpinnan on kuivuttava vähintään kolme kuukautta ennen kiinnitystä.

Sisustustarra tehdään tilauksesta toiveidesi mukaan, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa.