Botanium Vesiviljelyruukku valkoinen

69,90€55,90€
9,00€/kk
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 33876-80966
Tuotemerkki: Botanium Vesiviljelyruukut
Varastossa: 11

Botanium Vesiviljelyruukku valkoinen

Botanium -vesiviljelyruukku on tehnyt kasvien kasvattamisesta naurettavan helppoa, nopeaa ja vaivatonta - se sopii huolimattomimmallekin viherpeukalolle! Täydellinen siis esimerkiksi minulle :)

Automaattisesti kastelevalla vesiviljelyruukulla onnistut varmasti! Pidä vain huolta, että viikkoja kestävässä vesisäiliössä riittää ravinteikasta vettä, niin ruukku hoitaa loput.

Botanium on ruotsalainen korkealaatuinen vesiviljelyruukku aktiiviseen vesiviljelyyn eli siinä on pumppu, joka kierrättää vettä kastellen istutuksen. Aktiivisessa vesiviljelyssä kasvi ei saa liikaa tai liian vähän vettä, sillä Botanium kastelee 3 tunnin välein ja ylimenevä vesi valuu takaisin vesisäiliöön. Koska yksi säiliöllinen kestää viikkoja, joten voit huoletta lähteä vaikka parin viikon lomalle. Takaisin tullessasi istutuksesi on vain vehreämpi kuin ennen, eikä sinun tarvitse hommata ketään kasvatuksiasi kastelemaan poissaolosi ajaksi!

Botanium -vesiviljelyruukku sopii niin pienien hedelmien, maustekasvien, marjojen, kasvisten kuin kukkienkin kasvattamiseen. Sen kanssa ei tarvitse sotkea mullan kanssa, sekä se kuluttaa 60% vähemmän vettä kuin multaruukkuun istutettu verrokkinsa!

Botanium -vesiviljelyruukun mukana tulee kuohkea väliaine, joka sitoo juuri sopivan määrän vettä, tarjoten samalla juurille tarpeellisen ilmavan ja suojaisan kasvuympäristön, joka mahdollistaa nopean ja vahvan kasvun. Väliaineen lisäksi pakettiin kuuluu myös yksi pullollinen ravinneliuosta, jotta kasvisi saa kaikki tarpeelliset ravinteet ja hivenaineet kasvun maksimoimiseksi.

Pakkauksessa 
Pakkauksen mukana tulee suomenkielinen käyttöohje. 

Sisäkäyttöön tarkoitettu. Koko 14 x 25 cm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio