Bee's Wrap käärepakkaus lounas 3 kpl

24,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: BBL003
Tuotemerkki: Bee's Wrap
Varastossa: 2

Muovi kaipaa hyviä vaihtoehtoja! Bee'sWrap on tuote sinulle joka et kaipaa laukkuusi enää yhtään muovista eväsrasiaa tai etsit korvaajaa muovikelmulle.

Bee'sWrap on kestävä ja täysin luonnollinen vaihtoehto. Siihen käärit helposti eväsleipäsi, jääkaapissa säilytettävät elintarvikkeet kuten juustonpalan tai melkein mitä nyt vaan muuta tulee mieleesi. Käytät sitä uudelleen ja uudelleen!

Bee's Wrap lounaspakkaus 3 kpl

Pakkauksessa on kolme käärettä
yksi voileipäkääre (18 x 20 cm), johon voit pienen välipalan
kaksi M-kokoista käärettä (25 x 28 cm), johon voit kääriä vaikka pähkinöitä tai porkkanoita

Käytä käsiesi lämpöä pehmittääksesi kääreen ja kääri se tiiviisti säilöttävän tuotteen ympärille. Viileässä kääre säilyttää muotonsa hyvin.

Wrapit valmistetaan käsityönä Yhdysvalloissa Vermontissa luomupuuvillasta, mehiläisvahasta, pihkasta ja orgaanisesta jojoba-öljystä.

Oikein käytettynä käyttöikä on jopa vuoden! Pese kääre viileällä vedellä ja tarvittaessa voit käyttää hieman käsitiskiainetta. Kääre ei pidä altistuksesta kuumuudelle. Huomaa että kääre ei sovi lihan eikä kalan säilyttämiseen.

Käytettävät kankaat ja tuotteiden painojälki ovat Global Organic Textile Standard-sertifioituja. Mehiläisvaha tulee kestävän kehityksen periaatteilla hoidetuista mehiläispesistä. Myös tuotepakkaus on täysin kierrätettävä ja muoviton. Kääre on elinkaarensa lopussa kompostoitavissa tai sitä voi käyttää luonnonmukaisena sytykkeenä.

Bee'sWrap on Green America-sertifioitu yritys.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio