Apuvälineet arjen askareisiin

Näytetään tuotteet 1 - 32 (67 tuotteesta)

Apuvälineet arjen askareisiin

Tämän tuotesarjan apuvälineet auttavat sinua selviytymään arjesta kotona. Oletpa sitten seniori, sairaudesta tai vammasta toipuva tai muutoin koet saavasi apua näistä arjen auttajista, niin laitathan tilausta tulemaan! Kaikki nämä arjen askareisiin suunnitellut tuotteet ovat älykkäästi muotoiltuja ja mahdollisimman mukavia ja ergonomisia käyttää. Toivon, että arjestasi tulee hitusen verran helpompaa ja huolettomampaa näiden tuotteiden avulla! Alla lisää tietoa Hyvän Tuule Puodin arjen apuvälineistä.

Ergonomiset keittiötyökalut helpottavat keittiössä touhuamista huomattavasti. Löydät esimerkiksi keittiöveitset ja juustohöylän, joissa on kulmaan asetettu kahva. Kahvan ansiosta näiden keittiötyökalujen käyttö vaatii hyvin vähäistä voimaa, mikä ennaltaehkäisee ranteen liiallista rasitusta. Tuotteet ovat laadukkaita ja konepesun kestäviä. Nämä tuotteet sopivat sinulle, kun haluat maksimoida kokkauksen ergonomian. Suosittu monitoimiavaaja, jonka avulla voit avata ja sulkea erikokoisia korkkeja ja kansia pienemmällä voimalla, on myös mukava apuväline keittiössä.

Ergonomiset hygieniatuotteet, kuten pitkävartiset hiusharjat ja kammat, suuret käteen sopivat kynsisakset ja -leikkurit, sekä pitkävartinen selän pesin voivat helpottaa arkea huomattavasti. Lisäksi valikoimastamme löytyy kynsiviila ja –harja imukupeilla, jotka tekevät kynsien hoidosta helppoa ja huoletonta. Näiden tuotteiden avulla voit vaivattomasti pitää huolta henkilökohtaisesta hygieniastasi silloinkin, kun tavallisten hygieniatuotteiden käyttö tuntuu haastavalta.

Kipsin tai siteen kanssa arki tuntuu varmasti normaalia haastavammalta, eikä suihkussa käyminen ole kipsin kanssa ainakaan helpoimmasta päästä arjen askareissa. Suihkusuojat auttavat suihkussa käymistä kipsin tai siteen kanssa. Uudelleen käytettävässä suojassa on elastinen kaulus, joka estää veden pääsyä kipsin sisään suihkun tai kylvyn aikana. Lisäksi suoja on helppo asentaa ilman avustajaa. Hyvän Tuulen Puodista löytyy suihkusuojia sekä jalalle että kädelle.

Suositut tyhjiöpussit ovat erittäin käteviä ja helppokäyttöisiä. Niiden avulla voit helposti säästää tilaa varastoinnissa. Sinun tarvitsee vain pakata tekstiilit tyhjiöpussiin ja poistaa ylimääräinen ilma pölynimurilla. Näin saat esimerkiksi talvivaatteet tai vieraspeitot ja tyynyt kätevästi suojaan pölyltä, homeelta, hajulta ja kosteudelta optimoiden myös säilytystilan kotona. Ehdottoman käteviä esimerkiksi kerrostaloasuntoihin, joissa säilytystilaa on rajallisesti! Valikoimasta löytyy myös tyhjiöpukupussi! Matkalaukussa tilaa säästät matkakoon tyhjiöpusseilla, jotka toimivat rullaamalla eli tiivistäminen onnistuu myös paluumatkalle kun et tarvitse pölyimuria.

Muita suosittuja tuotteita “apuvälineitä arjen askareisiin” tuoteryhmässä ovat muun muassa takkasytyttimet, suurennuslasi, häkävaroitin, tabletinpuolittaja, sekä vaate- ja kenkäharjat. Osaa näistä tuotteista voi kaivata lyhyelläkin varoitusajalla, jonka vuoksi toimitamme tuotteet parissa päivässä vaikka kotiovellesi asti! Toivottavasti löydät tästä tuoteryhmästä itsellesi tai läheisellesi sopivia tuotteita helpottamaan jokapäiväistä elämää.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä

Minkälaisia apuvälineitä tarjoatte?
Voit löytää meidän valikoimastamme monipuolisen valikoiman apuvälineitä arjen askareisiin, kuten ergonomisia keittiötyökaluja, ergonomisia hygieniatuotteita, suihkusuojia ja tyhjiöpusseja. Kaikki nämä tuotteet on suunniteltu tekemään arjestasi helpompaa ja huolettomampaa.

Ovatko apuvälineet konepesunkestäviä?
Monet apuvälineistämme ovat konepesunkestäviä, mutta tarkista tuotekohtaiset tiedot ennen pesua.

Voinko käyttää suihkusuojia jalalle ja kädelle?.
Kyllä, valikoimastamme löytyy suihkusuojia sekä jalalle että kädelle. Suoja on helppo asentaa ilman avustajaa ja estää veden pääsyn kipsin sisään suihkun tai kylvyn aikana.

Miten tyhjiöpusseja käytetään?
Tyhjiöpusseja voidaan käyttää säilyttämään esimerkiksi vaatteita, peittoja tai muita tavaroita, jotka halutaan pitää suojassa pölyltä ja kosteudelta. Pussin sisälle laitetaan tavara ja pussi suljetaan tiiviisti ilmapumppauksella. Tämä poistaa ilmavirtauksen pussin sisältä ja suojaa tavarat pölyltä ja kosteudelta. Tyhjiöpusseja voi myös käyttää tavaroiden säilyttämiseen vähemmän tilaa vievässä muodossa.

Tarjoatteko apuvälineitä myös seniorikäyttöön?
Tarjoamme monenlaisia apuvälineitä, jotka voivat olla hyödyllisiä seniorikäytössä. Esimerkiksi ergonomiset keittiötyökalut ja hygieniatuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden avulla voi helpottaa arjen askareita. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua sopivan apuvälineen valinnassa.