Anna Nygård Design

Näytetään tuotteet 1 - 6 (6 tuotteesta)

Anna Nygård Design

Anna Nygård Design

Anna Nygård Design on tammikuussa 2013 perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kierrätetyistä sälekaihtimista sisustuskoreja.

Sälekorit ovat käytännöllisiä designtuotteita, jotka on kestävät aikaa. Materiaalinsa vuoksi korit kestävät vesipesun ja varaavat kylmyyttä, joka on eduksi varsinkin maitopurkin ja voirasian somisteissa.

Suunnittelija, valmistaja

Anna Nygård valmistui teksiili- ja vaatetustekniikan insinööriksi vuonna 2011. Opintojen keskivaiheessa hän alkoi toteuttaa villeimmätkin ideat käyttämällä kymmeniä eri materiaaleja ja kokeilemalla tekniikoita erilaisten tuotteiden valmistuksessa. Kierrätysmateriaalien käyttäminen valmistusprosessissa on ollut alusta saakka Annalle itsestäänselvyys.

Hänen vastuullisia sisustustuotteita on nähty mm. Asuntomessuilla, Habitaressa ja alan johtavissa lehdissä. Syksyllä 2011 Annan käsissä muotoutui ensimmäinen Säletuote, josta sittemmin kehittyi kokonainen tuoteperhe.

Kaikissa Annan suunnittelemissa ja valmistamissa tuotteissa keskitytään kestävyyteen/laatuun, ekologisuuteen sekä ajattomuuteen.