Welcome to the Man Cave sisustustarra, eri värejä

30,00€
9,00€/kk
Värivaihtoehdot
Määrä: kpl
Tilaustuote, tarkista toimitusaika tuotetiedoista.

Sisustustekstitarra Welcome to the Man Cave

Sisustustarran leveys on 29 cm ja korkeus 29 cm. The-sanan korkeus 2,8 cm ja Man-sanan korkeus 7,9 cm.

Tarra on kätevintä kiinnittää osissa jos haluat tarran ilman taustateippiä, kuten se oletuksen toimitetaan. Jos haluat helpottaa kiinnitystä, voit kirjoittaa tilauksen lisätietoihin että haluat tarran joko mustalla tai valkoisella taustateipillä. Näin asennus kokonaisuutenakin onnistuu hyvin. 

Valitse haluamasi tekstin väri alasvetovalikosta. 

Sisustustarrat ovat laadukkaita ja helppoja kiinnittää. Sisustustarrat voi kiinnittää kaikille tasaisille pinnoille. Kiinnityspinnan on oltava sileä, puhdas ja kuiva. Sisustustarrat sopivat myös kosteisiin tiloihin. Sisustustarran irroitettavuus riippuu pintamateriaalista, jolle se on kiinnitetty.

Sisustustarrat ovat korkealaatuisen ja innovatiivisen suunnittelutyön tulos. Valikoimastamme löytyy tarroja jokaiseen makuun. Sisustustarrat on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista ja ne täyttävät kansainväliset turvallisuusvaatimukset. Sisustustarra on helppo ja nopea asentaa, isommissa tarroissa tosin kannattaa olla toinen henkilö avustamassa laitossa. Lähetyksessä tulevat mukana Hyvän Tuulen Puodin asennusohjeet, tutustuthan niihin.

Huom! Tarraa ei voi kiinnittää vastamaalatulle seinälle, seinäpinnan on kuivuttava vähintään kolme kuukautta ennen kiinnitystä.

Sisustustarra tehdään tilauksesta toiveidesi mukaan, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa.