Tuoksukynttilä Moroccan Oil S

14,90€10,43€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 21356
Tuotemerkki: Yankee Candles
Varastossa: 1

Yankee Candle Moroccan Oil – ihanan kutsuva tuoksu, jossa harvinaiseen arganöljyn eksoottiseen aromiin on lisätty ripaus patsulia ja santelipuuta.

Tuoksukynttilä on kaunissa lasipurkissa, ja sen koko on 5,8 x 8,6 cm. Paloaika 24-40 h. Maksimoi paloaika pitämällä sydänlanka lyhyenä. Kynttilämassa 104 g.

Ihanat Yankee Candles tuoksukynttilöiden tuoksut ovat suoraan luonnosta. Erittäin laadukkailla kynttilöillä luot tunnelmaa kotiisi ja ne ovat myös helppo ja kaunis lahjaidea! Tuoksukynttilöiden vaha on erikoisvalmistettu siten, että sulamispiste ja tuoksuöljyn imeytyminen on optimaalinen. Lasia on testattu laboratoriossa, ja varmistettu sen tarkoituksenmukainen kestävyys ja laatu. Sydänlanka on lyijytön ja 100 %:sti luonnonkuitua, joten palaminen on mahdollisimman puhdasta.

Lyhennä sydän
Pidä kynttilän sydänlanka aina, myös ensimmäisellä polttokerralla, 3-5 mm pituisena. Jos palaessa sattuu syntymään savua, sammuta liekki, poista liika sydänlanka ja sytytä kynttilä uudelleen. Yleensä nämä laadukkaat kynttilät eivät savuta lainkaan.

Anna syntyä vahalammikon
Aina kun poltat kynttilää, anna koko ylimmän kerroksen sulaa tuoksuvaksi vahalammikoksi. Näin saat vahvimman mahdollisen tuoksun. Tämä auttaa myös siihen, että kynttilä palaa tasaisesti koko matkaltaan.

Polta kynttilää turvallisesti
Polta kynttilää aina kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa vedosta sekä lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta.