Talolyhty Nyhavn 20 cm vaaleanpunainen

32,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 27602-07
Tuotemerkki: Ib Laursen
Varastossa: 57

Talolyhdyt ovat aivan uskomattoman suloisia keraamisia lyhtyjä, joiden sisälle asetetun kynttilän valo kajastaa talolyhdyn ikkunoista. Nämä suloiset lyhdyt sopivat hyvin ikkunalaudalle, josta ne tuovat iloa sinulle ja ohikulkijoille. Jokainen, joka on kävellyt ohi ikkunasta, jossa on rivi talolyhtyjä tietää, kuinka tunnelmallisilta nämä ihanat lyhdyt ohikulkijoille näyttävät. Vaihtoehtoisesti talolyhdyt voi asetella sivupöydälle tai kaapin reunalle, joista ne luovat lämmintä tunnelmaa kotiisi. Talolyhdyt ovat suloisia koriste-esineitä myös silloin, kun niiden sisällä ei pala kynttilä.

Tämä suloinen Nyhavn vaaleanpunainen talolyhty on kauniin hento ja saa aikaan kepeän tunnelman. Se sopii hyvin myös muiden vaaleasävyisten talolyhtyjen rinnalle. Kerää oma kokoelmasi eri kokoisia, muotoisia ja värisiä talolyhtyjä yksi pikkuinen lyhtymökki kerrallaan.

Tuotetiedot:

Kaunis keraaminen talolyhty tuikulle
Tuotemerkki Ib Laursen
Väri vaaleanpunainen mustalla katolla
Koko 6,5 x 10 x 20 (korkeus) cm

Ib Laursen lyhyesti

Ib Laursen on tanskalainen sisutustavaroiden suunnittelija ja toimittaja. Ib Laursenin tyyli on pohjoismaalainen ja heidän tuotevalikoimastaan löytyykin paljon suomalaiseen kotiin sisälle ja ulos sopivia sisustustuotteita. Voit selata Hyvän Tuulen Puodin tuotevalikoimaa Ib Laursenin muista tuotteista täällä.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tästä tai Hyvän Tuulen Puodin muista tuotteista, olethan rohkeasti yhteydessä!

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä
1. Mitä talolyhdyt ovat?
Talolyhdyt ovat keraamisia lyhtyjä, joiden sisälle saa kynttilän. Ne ovat suloisia koriste-esineitä kotiin ja sopivat koristeeksi erinoimaisesti esimerkiksi ikkunalaudalle tai takan reunalle.

2.Mihin talolyhtyjä voi asettaa?
Talolyhdyt sopivat hyvin ikkunalaudalle, sivupöydälle, kaapin reunalle, takan reunalle, saunan lauteiden alle ja oikeastaan mihin tahansa kotonasi. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

3.Minkä kokoinen on Nyhavn-talolyhty?
Nyhavn-talolyhdyn koko on 6,5 x 10 x 20 (korkeus) cm.

4.Mikä on Ib Laursen?
Ib Laursen on tanskalainen sisustustavarasuunnittelija ja toimittaja, jonka tyyli pohjautuu pohjoismaalaseen sisustukseen. Heidän tuotevalikoimastaan löytyy paljon suomalaiseen kotiin tyylillisesti sopivia tuotteita.

5.Mistä voin löytää Ib Laursenin tuotteita Suomessa?
Ib Laursenin muita tuotteita voit löytää Hyvän Tuulen Puodin tuotevalikoimasta. Meillä on kattava valikoima tuotteita ja eritoten huippusuosittuja talolyhtyjä.