Suolasaippua Turve Aktiivihiili

7,90€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Carita Cosmetiikka
Varastossa: 2

Suolasaippua Turve Aktiivihiili

Carita Cosmetiikka on suomalainen pieni yritys, joka valmistaa käsityönä ihania suolasaippuoita. Suolasaippuoissa on aina puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä kuten kookosöljyä, oliiviöljyä ja risiiniöljyä. Tuoksuina käytetään vain aitoja eteerisiä öljyjä.

Suolasaippuat sopivat koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Suolasaippua puhdistaa ja desinfioi koko vartalon samalla hellästi kuorien. Soveltuu myös meikin puhdistukseen kasvoilta.

Sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Ylivertaisia ainesosia tässä suolasaippuassa ovat suomalainen LehtoPeat® hoitoturve ja hienoksi jauhettu aktiivihiili. Turve ja aktiivihiili imevät tehokkaasti epäpuhtauksia ja haitallisia aineita iholta samalla edistäen ihon kimmoisuutta, kosteutta ja pehmeyttä. Turve ja aktiivihiili myös vilkastuttavat pintaverenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa sekä lievittävät erilaisia ihon ongelmia. Tuoksuina aidot metsäiset eteeriset öljyt: Mänty, kuusi, kataja ja rosmariini sekä minttu. Paino 120 g.

Suolasaippuoilla on avainlippumerkki!

Inci/Ingredients: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Peat (Turve), Activated Charcoal (Aktiivihiili), Pinus Sylvestris (Eteerinen Mäntyöljy), Abies Sibirica Oil (Eteerinen Kuusiöljy), Juniperus Communis (Eteerinen Katajaöljy), Rosmarinus Officinalis (Eteerinen Rosmariiniöljy), Mentha Piperita (Eteerinen Piparminttu), Pet, Exopy Resin (Micavärit) *Citral, *Limonene, *Linalool. *Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.