Polkupyörä ja kukkakimppu pakettikortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980503102
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 15

Kaunis pakettikortti viimeistelee lahjan. Kaksiosaisen taittokortin sisäpuolella ei ole valmista painatusta, joten voit käyttää korttia haluamallasi tavalla. Pieni kortti on myös kiva antaa suoraan saajalle - muistatko vielä nostalgisen koululaiskorttikoon? Kaksiosaisen kortin koko on 7,2 x 10,3 cm.

Polkupyörä ja kukkakimppu -kortti. Kuvan päällä oleva c-kuvio ei ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Kortissa runo:
Tien laidalta, niityltä tuolta
nämä kukkaset mukaani hain
Suvituulen myötä ne sulle
tuon onnea toivottain

Kukkakimppu mummun polkupyörän sarvessa hehkuu keskikesän lämpöä. Kortti soveltuu monenlaiseen onnittelu- ja tervehdyskäyttöön. Kimppuun on poimittu niitylle villiintynyttä myskimalvaa (Malva moschata) ja kehäkukkaa Calendula officinalis, sekä vanhaa valkoista syyleimua (Phlox paniculata).

Kortin kuvassa kukkakimppu mummun polkupyörän sarvessa Siikaisten Pyntäisten kylässä. Runo: Raili Heikkilä Kuva: Pauliina Heikkilä 

Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli sen raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien kartonki valmistetaan Suomessa, kortit suunnitellaan, kuvataan ja painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme! Railin Runokorteilla onkin Suomalaisen Työn liiton Avainlippu.