Päänaukomispipo, aikuisten koko

39,00€15,00€
9,00€/kk
Väri:
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 554625
Varastossa: 35

Jokainen tarvitsee persoonallisen pipon!
Tämä on niin totta :) Ja Nanqun pipoilla varmistat että piposi todellakin on persoonallinen! Huomaa upeat timantit, jotka viimeistelevät tyylin.

Päänaukomispipo sopii niin meille joiden mielestä välillä pitää kertoa suoraan miltä tuntuu, mutta myös kaikille teille jotka haluatte kertoa harmituksen aiheista vain tälle pipolle :)

Mikä parasta, pipot suunnitellaan Mäntässä, kangas tehdään Orivedellä ja vielä pipojen valmistuskin on Suomessa, Jyväskylässä.

Pipoa löytyy monessa eri värissä ja muutamassa eri koossa. Valitse omasi alasvetovalikosta! Aikuisten koko.

Tämän tuotteen puolesta on helppo liputtaa eikä minua muissa pipossa enää nähdäkään :) Puhumattakaan siitä kuinka ihana nainen tuotteiden takana on. Nanku pursuaa elämäniloa ja olin aivan myyty tavatessani hänet. Upeita ideoita, tinkimätöntä työtä omien haaveiden toteuttamiseksi ja mikä parasta, hulvattoman hauskaa seuraa :)

Tässä vielä pipojen käyttöohje:
Pipo päässä voit aukoa päätä ihan huolella. Vaihtoehtoisesti voit pitää pään kiinni, joka on suositeltava vaihtoehto. Olet itse vastuussa omasta päänaukomisestasi. Pipon valmistaja ei ota vastuuta päänaukomisen seurauksista. 

Kaksi pipoa matkaa ihan kirjekuoressa postiluukkuusi kahden euron kirjemaksulla!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio