Lil Plot Oliivipuun kasvatuspaketti

29,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 157133
Tuotemerkki: Lil Plot
Varastossa: 1

Lil Plot Oliivipuun kasvatuspaketti

Ikimuistonen lahja läheiselle tai kiva kasvatusprojekti itselle.

Oliivipuun kasvatus on helppoa, se alkaa kasvaa 2 viikon - 2 kuukauden kuluessa istutuksesta ja sen jälkeen kasvaa melko tasaisesti. 

Kreikkalaisen perinteen mukaan istutetaan aina oliivipuu kun lapsi syntyy. Lapsi ja puu kasvavat yhdessä ja kun lapsi täyttää kuusi niin oliivipuu kantaa hedelmää. 

Oliivipuuta voi kasvattaa sisäkasvina ympäri vuoden. Luonnossa voivat kasvaa useita metrejä, mutta sisällä ruukun koko ohjaa sen kasvua. Mitä isompaan ruukkuun sen aina kasvun edistyessä istuttaa niin sen isommaksi se voi kasvaa.

Talvisin oliivipuu ei kaipaa niin paljon kastelua ja sen voi hyvin pitää sisätiloissa tai laittaa viileämpään tilaan talvehtimaan.

Oliivipuuta voi leikata jos haluat tehdä siitä enemmän bonsaipuun tyylisen. Leikkausta ei suositella ensimmäisiin vuosiin ennen kuin puu on kasvanut kunnolla.

Mitä Lil Plot - puunkasvatuspakkaus sisältää?

Laatutarkastetut siemenet jotta puusi alkaa kasvamaan mahdollisimman nopeasti.
Ravinnerikas kotimainen multa täynnä täkeitä ravintaita joita puusi tarvitsee.
Kierrätettävä ja vedenkestävä ruukku, joka on tehty kotimaisesta aaltopahvista. Pinnoite takaa ruukun vedenkestävyyden.
Helposti seurattavat ohjeet paketissa mukana.

Lil Plot on kahden ystävyksen perustama pienyritys Helsingistä. Mikä ihana idea! Olen niin innoissani tästä uudesta tuoteperheestä Puodin valikoimassa. Tässä Jan-Erikin ja Santerin terveiset teille:

Huomattuamme, miten hauskaa puun kasvatus siemenestä alkaen on, halusimme tehdä sen kaikille mahdolliseksi.
Lil Plot -puunkasvatuspakkaus on oma maapalstasi kodin sisätiloissa. Se on täydellinen lisä enemmän tai vähemmän urbaaniin ympäristöön. Sisäpuut eivät ole pelkästään kauniita ja hyväksi hengitysilmalle, vaan siemenestä kasvattaminen on myös yksi palkitsevimmista projekteista, jonka voit aloittaa.

Kaikki tuotteemme kasataan, pakataan ja lähetetään omasta pienestä autotallistamme Helsingistä. Olemme sitä mieltä, että jokainen kasvatettu puu on konkreettinen teko paremman huomisen puolesta.

Ja me uskomme parempaan. Jan-Erik & Santeri

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio