Open 24 hours sisustustarra, eri värejä ja kokoja

17,00€
Väri:
Tekstin korkeus
Määrä: kpl
Tuotekoodi: Curlz MT
Tilaustuote, tarkista toimitusaika tuotetiedoista.

Hauska Open 24 hours sisustustarra vaikka keittiön oveen. Sisustustarraa on saatavilla eri väreissä ja eri kokoisina. Valitse väri ja koko valikoista. Koko on yhden tekstirivin korkeus.

Esimerkkikokona 5 cm rivikorkeudella koko tarran leveys on 17,5 cm ja korkeus 25 cm.

Sisustustarrat ovat laadukkaita ja helppoja kiinnittää. Sisustustarrat voi kiinnittää kaikille tasaisille pinnoille. Kiinnityspinnan on oltava sileä, puhdas ja kuiva. Sisustustarrat sopivat myös kosteisiin tiloihin. Sisustustarran irroitettavuus riippuu pintamateriaalista, jolle se on kiinnitetty.

Sisustustarrat ovat korkealaatuisen ja innovatiivisen suunnittelutyön tulos. Valikoimastamme löytyy tarroja jokaiseen makuun. Sisustustarrat on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista ja ne täyttävät kansainväliset turvallisuusvaatimukset. Sisustustarra on helppo ja nopea asentaa, isommissa tarroissa tosin kannattaa olla toinen henkilö avustamassa laitossa. Lähetyksessä tulevat mukana Hyvän Tuulen Puodin asennusohjeet, tutustuthan niihin.

Huom! Tarraa ei voi kiinnittää vastamaalatulle seinälle, seinäpinnan on kuivuttava vähintään kolme kuukautta ennen kiinnitystä.

Sisustustarra tehdään tilauksesta toiveidesi mukaan, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa.