Uutiset

Hyvää 112-päivää

Päivä: 09.02.2024

Sunnuntaina helmikuun 11. päivänä vietetään turvallisuuspäivää. Vuoden 2024 teemana on hätänumeron oikea käyttö. Hätänumeroon on tärkeää uskaltaa soittaa heti kun hätätilanne on käsillä. Toisaalta noin puolet 112-hätänumeroon soitetuista puheluista kuuluvat muille viranomaisille. Esimerkiksi 112-sovelluksesta saa hyvää tietoa minne kannattaa milloinkin soittaa. 

Sammutuspeite on pieni lisä kodin ja mökin turvallisuuteen. Sammutuspeite on tärkeää pitää helposti saatavilla jotta siitä on paras mahdollinen apu tulipalon sattuessa. Hyvän Tuulen Puodista löydät kivan näköisiä sammutuspeitteitä joita ei tarvitsekaan piilottaa kaappiin tai komeroon! 
Sammutuspeite on kätevä pienien palojen sammuttamiseen joita voi sattua erityisesti keittiössä. Sammutuspeite kannattaa olla saatavilla myös autotallissa, veneessä, asuntovaunussa ja kesämökillä. 

Sammuttaminen sammutuspeitteellä tapahtuu siten, että palava materiaali peitetään kokonaan sammutuspeitteellä, jolloin palo tukahtuu ja sammuu. Palon tukahduttaminen sammutuspeitteellä ei sotke ympäristöä, kuten vaikka jauhesammuttimella sammuttaminen. Sammutuspeite on siis helppo käyttää ja täysin huoltovapaa. Se on myös helppo ripustaa naulaan tai koukkuun.

Kurkkaa kivat sammutuspeitekuosit ja hyvät tarjoukset Puodista. 
Tarjoukset voimassa loppuviikon ajan 11.2. saakka. 

Turvallista ja aurinkoista viikonloppua! 
Terkuin, kauppiaasi Piia

Takaisin