Laituri illuusiotarra

40,00€
9,00€/kk
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 44205
Varastossa: 4

Miten saisimme aikaan optisen illuusion? Crearreda päätti tulkita uudelleen klassisia kuvia ja tehdä leikkimielellä uudenlaisia, muodikkaita ja tyylikkäitä sisustustarroja. Milanossa toimiva sisustustarravalmistaja on luonut luovan illuusion murtautua seinien läpi ja löytänyt odottamattoman tai jopa hämmästyttävän skenaarion värikkäällä ja innovatiivisella tavalla. Nämä sisustuselementit antavat ironiaa jopa synkimmille seinille :)

Funny Panaromic- sisustustarrat on painettu läpinäkyvälle vinyylille parhaan optisen illuusion saavuttamiseksi. Sisustustarrojen reunat ovat läpinäkyvät ja sopivat mihin tahansa seinälle.

Laituri illuusiotarra-arkin koko on 100 x 58 cm.

Sisustustarrat ovat korkealaatuisen ja innovatiivisen suunnittelutyön tulos. Valikoimastamme löytyy tarroja jokaiselle kohderyhmälle. Sisustustarrat on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista ja ne täyttävät kansainväliset turvallisuusvaatimukset. Sisustustarra on helppo ja nopea asentaa, isommissa tarroissa tosin kannattaa olla toinen henkilö avustamassa laitossa. Pakkauksessa tulevat mukana asennusohjeet. Kiinnityspinnan on oltava sileä, puhdas ja kuiva. Tarraa ei voi kiinnittää vastamaalatulle seinälle.