Koottava nukkekoti, terassitalo Aurinkoinen 1/24

65,00€32,50€
9,00€/kk
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 800180
Varastossa: 1

Kokoa kaunis Gepetton terassitalo, maalaa haluamasi näköiseksi tai käytä käsittelemättömänä. 

Pakettiin kuuluu talon ja portaiden osat. Ulkopuolelle on kaiverrettu sokkelikivet, ikkunanpielet ym. kuvassa näkyvät koristeet.

Koko: korkeus noin 29 cm, etuseinä 28 (13+15) cm, sivuseinä noin 14,9 cm (ulkomittoja).
Mittasuhde 1:24
Materiaali: käsittelemätöntä koivuvaneria
Ikäsuositus: 3+
Käytä yleis- tai puuliimaa. Koivuvaneria voit maalata, lakata tai vahata.

Gepetto – tekemistä ja tekemisen iloa - ei pelkkiä tavaroita.
Gepetton tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Terassitalo Aurinkoisen voit halutessasi käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, sokkelikivet ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa.

Portaan kokoamiseen käytetään liimaa. Huvila kootaan tappi ja loviliitosten avulla. Talon voi myös koota kokonaan ilman liimaa, mutta erityisesti portaat ovat kestävämmät liiman kanssa. Käytä liimauksissa erikeepperi tyyppistä liimaa.

Kaikki vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet ym. kannattaa tehdä ennen talon lopullista kokoamista. Lattia- ja kattolistoja en laittaisi kuin kokoon liimattuun taloon. Lattia-ja kattolistat kannattaa asentaa vasta kokoamisen jälkeen. Varsinkin, jos laitat nurkat jiiriin.