Kaulakoru Rautasydän Ametisti

19,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: KR10
Tuotemerkki: Tämä Hetki
Varastossa: 1

Upea Rautasydän-koru. Koru on hopeanvärinen ja siinä on violetinvärisiä ametisteja sekä kierrätettyjä kellon osia. Jokainen koru on käsintehty ja uniikki eli kuva on suuntaa-antava. Sydämen halkaisija on noin 25 mm.

Kun korua katsoo, tulee mieleen sydän, joka on saanut kipeää. Sydän, joka on myös kokenut kauniita asioita ja löytänyt aarteita.

Kokonaisuutena, kellonosat symboloivat aikaa. Yksittäin, ne kertovat sydämen särkymisistä, menetyksistä ja luopumisista. Timantit symboloivat elämämme tärkeitä asioita, kuten onnistumisia, perhettä ja ystäviä.

Rautasydän-korujen pohjat ovat korumetallia, eivätkä sisällä iholle haitallista nikkeliä, lyijyä eikä kadmiumia. Korupohjaan istutetaan materiaalit kauniiksi kokonaisuudeksi. Kellonosat ovat kierrätettyjä, ja osassa näkyy ajan patina. Preciosa-kristalli on kaunis Tšekkiläinen lyijytön kristalli, joka valon siihen osuessa elää täysin omaa elämäänsä. Teräsketjun pituus on noin 70 cm. Ketju on muodoltaan palloketjua, jota on helppo vaikka itse lyhentää saksilla tai sivuleikkureilla. Ruostumaton teräs on hyvä materiaali ketjulle, sillä siitä aiheutuu vain harvoin allergiaa, eikä siitä liukene esimerkiksi väriä.

Koru toimitetaan mustassa rasiassa, jonka kannessa teksti
Elämä jättää joskus sydämiimme jäljet, aika korjaa haavat ja vahvistaa. Timantit säilyvät sydämessämme aina.

Rautasydän-korut kuuluvat Tämä Hetki -yrityksen mallistoon. Tämä Hetki korujen takana on nainen, Tuire-Sini, joka haaveilee muuttavansa maailmaa koru kerrallaan. Korut valmistetaan Suomessa kestävistä, mahdollisimman ei-allergisoivista ja hinnaltaan sopivista materiaaleista. Tuire-Sini haluaa herättää ajatuksia, ideoita ja kysymyksiä korujensa avulla; muistuttaa ihmisiä elämän todellisista arvoista ja tärkeistä asioista.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio