Kanttarellipannu

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 781232
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 5

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille. 

Kanttarellipannu - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä oleva c-kuvio ei ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi. 

Syyskesällä torpan miesväki ehti kalastamaan. Evääksi otettiin ruislimppu, voiaski ja perunoita, jotka keitettiin kolmijalkaisessa nuotiopadassa. Metsä tarjosi kulkijalle pannulla paistettavaksi kullankeltaisia aarteitaan, kantarelleja.

Kortin kuvassa kruununtorppari Juhon voiaski Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kuva: Pauliina Heikkilä 

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.