Kalkkimaalispray Broken White

12,45€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: CK788
Tuotemerkki: Pinty Plus Kalkkimaalispray
Varastossa: 24

Kalkkimaalispray Broken White - ihana valkoinen väri

Ympäristöystävällinen vesipohjainen kalkkimaalispray on ihana tuote! Sopii miltei mille tahansa pinnalle, mukaan lukien muovi.

Spraypullo 400 ml ja sillä saat maalattua kaksi neliötä

Kalkkimaalispray soveltuu kaikille huonekaluille ja pienesineille. Erityisen ihana tapa käsitellä tuotteita, joita on hankala maalata sudilla, kuten vaikka rottinkikalusteet tai pärekorit.

Kalkkimaalin jälki on täysmatta ja pinta vaikuttaa liitumaiselta ja Vintage-tyyliseltä.

Käyttöohje:
Ravista pulloa voimakkaasti 2-3 minuutin ajan. Suihkuta puhdistetulle pinnalle noin 20-30 cm etäisyydeltä kohteeseen. Anna kuivua yksi tunti ennen seuraavaa kerrosta. Toista käsittely tarpeen mukaan. Spray toimii parhaiten kun teet usean ohuen kerroksen, yhden paksun sijaan.

Värin saat pestyä pois vedellä ja saippualla 15 minuutin sisällä suihkuttamisesta. Jos väriä siis menee väärään paikkaan niin kannattaa puhdistaa pinta heti.

Jos haluat pinnasta kuluneen näköisen, voit maalin kuivuttua hioa sitä hiekkapaperilla halutuista kohdista.

Värikerrosten jälkeen suihkauta ohut kerros Pintyplus lakkasprayta tai vaihtoehtoisesti vahasprayta, jota hierotaan hetki pehmeällä kankaalla. Vahaspray sopii parhaiten puupinnoille. Vaha ja lakka antavat lisäsuojaa värille. Lakka on paras paikkoihin joissa kaivataan suojaa vesiroiskeilta ja lialta.

Vinkki kankaan maalaamiseen:
Kostuta pintaa ensin vesisuihkupullon avulla. Sen jälkeen värin suihkutus, tarvittava määrä kerroksia. Värin kuivuttua hankaa pinnasta maalipölyt pois jolloin kankaan pinta myös pehmenee. Suihkuta lopuksi vahakerros.

Vinkki suojaamiseen:
Pienemmät esineet voi helposti maalata esimerkiksi pahvilaatikon sisällä, jolloin maalipölyä ei kantaudu muualle. Isommat projektit, jotka vaativat useamman pullon käytön, suosittelemme suihkuttamaan ulkotiloissa tai hyvin suojatussa paikassa. Jos maalipölyä kuitenkin leviää muualle niin se on helppo pyyhkäistä pois.

Tutustu ja ihastu!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio