Ikkunakalvo Lehti 34x98 cm

24,90€
Väri:
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 1003,1005
Varastossa: 3

Strössel Design suunnittelee ja valmistaa ihania kuvioituja lasipintojen suojakalvoja. Tällä tuotteella ikkunat on helppo suojata ulkopuolisten katseilta ja liialta auringonpaisteelta. Valo pääsee kuitenkin kalvon läpi sisään :)

Kalvo tarttuu myös muihin kiiltäviin pintoihin, kuten peiliin. Ikkunakalvoja voi käyttää myös saunassa, pesuhuoneessa tai lasitetulla parvekkeella. Kalvot kestävät +60 asteen lämmön ja -20 asteen pakkasen. Kalvo kiinnittyy ilman liimaa tai teippiä saippuaveden avulla ja irtoaa helposti jälkiä jättämättä. Kalvon voi käyttää halutessaan uudelleen toisessa paikassa.

Lehti ikkunakalvossa on kaunis lehtikuvio ja lintu luomassa tunnelmaa :) Lehtikuvioista ikkunakalvoa on saatavissa kahta eri värisävyä, pronssi ja vaaleanvihreä, valitse omasi valikosta. Ikkunakalvon koko on korkeus 34 x leveys 98 cm.

Kiinnitysohje: - Leikkaa kalvo halutun kokoiseksi - Suihkuta ikkunaan tai muulle lasipinnalle laimeaa saippuavettä esim. suihkepullolla. - Irrota kalvo varovasti taustapaperista ja kiinnitä pintaan. - Saat kuplat ja epätasaisuudet pois esim. ikkunalastalla painamalla ne varovaisesti kalvon keskeltä sivuille kohti.

Kalvoja voi myös yhdistää toisiinsa suurempien pintojen peittämiseksi!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio