Hiusharja Iris Hantverk

18,50€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 2397-00
Tuotemerkki: Iris Hantverk
Varastossa: 3

Iris Hantver hiusharja on öljyttyä koivua ja harjakset ovat siankarvaa. Erittäin laadukas tuote on valmistettu Ruotsissa. Harja on pituudeltaan noin 23 cm ja harjasosan koko on noin 7 x 12 cm. Itse ihastuin tähän harjaan heti ja on päivittäisessä käytössä!

Iris Hantverkin tuotteita on valmistettu Ruotsissa jo 1800-luvun lopusta lähtien. Lähes kaikki harjat valmistetaan käsityönä näkövammaisten käsityöläisten toimesta Ruotsissa ja Virossa. Iris Hantverkin harjat ovat sekä käyttötarkoitukseensa tarkasti suunniteltuja että kauniita design-tuotteita. Tuotteiden suunnittelusta ja konseptoinnista vastaa joukko ruotsalaisia huippusuunnittelijoita. Harjoissa käytetään pääosin luonnonmateriaaleja ja harjasmateriaalit mietitään ja valitaan aina tarkasti tuotteen käyttötilanteen mukaan. Puumateriaalit tulevat Ruotsista. Harjat ovat kestäviä ja pitkäikäisiä ja oikealla hoidolla ne tuovat iloa pitkään.

Harjojen hoito-ohje: Pese harja silloin tällöin tiskiaineella ja lämpimällä vedellä. Anna sen kuivua harjakset alaspäin ja öljyä puuosat silloin tällöin parafiiniöljyllä.